Детски стаи - комплекти

Често задавани въпроси

 1. Всички модели, размери и конфигурации на комплектите за детски стаи можете да разгледате на Expedo.bg.

 2. Не изискваме регистрация за поръчка на продукти от нашия магазин. Единствените данни, които е нужно да посочите, за да потвърдим поръчката ви са: три имена, начин на плащане и адрес на доставка.

 3.  

  • С банков превод

  • В брой или с карта (при доставката или на място в нашия склад)

 4. Ако показаните в магазина цветове на комплектите не ви удовлетворяват, можете да ни се обадите. Ние ще ви информираме дали мебелите могат да бъдат произведени в цветовете, в които желаете или не.

 5. Комплектите за детска стая, които предлагаме са на цени от 810 до 1700 лв.

 6. Сроковете за доставка са индивидуални и могат да варират от 15 - 20 работни дни (ако продуктите са налични в склада) до 3 - 5 седмици.

 7. Обзавеждането за детска стая, което от Expedo предлагаме е с двугодишна гаранция, която поправка, замяна или връщане на парите от покупката.

 8. За информация ни потърсете на телефон +359 879 323 522, изпратете запитване на имейл info@expedo.bg. Можете да ни попитате и във формата за контакти в магазина или във Facebook страницата ни.

 9. Ако мебелите за детска стая, които сте закупили от нашия магазин се окажат с дефект, можете да предявите рекламация към нас на reklamacia@expedo.bg.