Детски стаи - комплекти

Детска стая CALGERY
-22 %
  В НАЛИЧНОСТ
1 180 лв 920 лв

Често задавани въпроси

 1. Всички модели, размери и конфигурации на комплектите за детски стаи можете да разгледате на Expedo.bg.

 2. Не изискваме регистрация за поръчка на продукти от нашия магазин. Единствените данни, които е нужно да посочите, за да потвърдим поръчката ви са: три имена, начин на плащане и адрес на доставка.

  • Плащане чрез GoPay

  • Плащане в брой на шофьора

 3. Ако показаните в магазина цветове на комплектите не ви удовлетворяват, можете да ни се обадите. Ние ще ви информираме дали мебелите могат да бъдат произведени в цветовете, в които желаете или не.

 4. Комплектите за детска стая, които предлагаме са на цени от 810 до 1700 лв.

 5. Сроковете за доставка са индивидуални и могат да варират от 15 - 20 работни дни (ако продуктите са налични в склада) до 3 - 5 седмици.

 6. Обзавеждането за детска стая, което от Expedo предлагаме е с двугодишна гаранция, която поправка, замяна или връщане на парите от покупката.

 7. За информация ни потърсете на телефон +359 879 323 522, изпратете запитване на имейл [email protected]. Можете да ни попитате и във формата за контакти в магазина или във Facebook страницата ни.

 8. Ако мебелите за детска стая, които сте закупили от нашия магазин се окажат с дефект, можете да предявите рекламация към нас на [email protected].