ГОЛЯМА ЛЯТНА РАЗПРОДАЖБА – купете мебели на СУПЕР НАМАЛЕНИЯ! 

Детски гардероби и шкафчета

Детски шкаф DARCY
-34 %
  В НАЛИЧНОСТ
970 лв 640 лв
Детски шкаф DARCY III
-33 %
  В НАЛИЧНОСТ
960 лв 640 лв
Гардероб MIDI
-34 %
  В НАЛИЧНОСТ
650 лв 430 лв

Често задавани въпроси

  1. Всички модели детски гардероби и шкафчета, които предлагаме могат да бъдат разгледани в нашия онлайн магазин - Expedo.bg.

  2. Не. Ако решите да направите поръчка за детски мебели от нашия магазин е необходимо единствено да посочите адрес на доставка, три имена и начин на плащане.

  3. Поръчката можете да платите в брой или с карта (на място в нашия склад или при доставката) и чрез банков превод.

  4. Ако държите детските мебели да са в цвят, различен от посочените в магазина, можете да ни се обадите. Ние ще ви информираме дали има възможност да изпълним желанието ви или не.

  5. Гардеробите и шкафчетата за деца, които предлагаме в нашия магазин са на цени от  240 до 670 лв.

  6. Сроковете на доставка на детските гардероби и шкафчета са индивидуални и обикновено варират от 15 - 20 дни (работни) до 3 - 5, 4 - 9 или 9 - 13 седмици.

  7. Всички модели детски гардероби и шкафчета са с гаранция от 2 години, която покрива: поправка, замяна или връщане на сумата, ако първите два варианта са невъзможни.

  8. За въпроси относно направена от вас поръчка можете да ни потърсите на  телефон +359 879 323 522 или да ни изпратите имейл на [email protected]. А можете ни пишете във формата за контакти на магазина или във Facebook страницата ни.

  9. При дефектен продукт, можете да подадете жалба към магазина на [email protected].