При покупка над 240 лв имате ТРАНСПОРТ и ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО

Реакция и оценка на клиентите

Jaklin Z.
 

Доста чакахме, над календарен месец за детско легло на два етажа.Доволни сме от покупката, нямаше проблеми с доставката и леглото лесно се сглоби, имаше подробни инструкции.

Лили Т.
 

Мебелиге се доставят в удобно за работещ човек време. Единствената забележка е, че не се предоставя услуга - сглобяване на мебелите!!!!

Стефан Д.
 

Богат избор на мебели и аксесоари. От тук обзаведохме детската стая на сина ни и сме много доволни от обслужването и качеството на мебелите. Предстои ни ремонт на кухнята и със сигурност от тук ще си купим нова.

Stella
 

Поздравявам ви! Персоналът в магазина е страхотен. Изключително компетентни служители и много коректни!

Nadko D.
 

Стараят се да работят на доста добро ниво. Служители бяха много мили, имаше богато разнообразие на мебели.

Елена И.
 

Обзаведохте детската стая на дъщеря ми от тук. Има голямо разнообразие на модели, а изработката на мебелите е на ниво. Много доволни останахме и от обслужването на служителите. Бяха страхотни професионалисти.

Трифон К.
 

Всичко беше на ниво. Още с влизането в магазина се усеща професионализма и отношението на персонала. Останахме доволни.

Adrian T.
 

Страхотно място, от което да си купиш мебели. Приятен персонал и добри цени на стоките. Останах много доволен от услугите и обслужването.

Златко Д.
 

Страшно приятелски настроени и помагащи служители. Бях в огромна дилема за гардероб, но с тяхно съдействия, лесно избрах един. Доставката безплатна и навреме, а цените и качеството супер!

Galina B.
 

Поръчката пристигна преди крайния срок. Опаковките са непокътнати. Шофьора беше много любезен и отзивчив. За финал получихме дръвче като част от инициативата за Зелена Европа.
Препоръчвам Мебели Експедо на всичките си приятели, близки и познати.
Благодаря ви за коректността!!!

Р. Ф.
 

Изключително съм доволна от отношението, логистиката и качеството, което предлага фирмата. За пръв път съм Ваш клиент, но не и за последен! Поръчах две тапицирани единични легла и съм много доволна, че нямаше разминаване между продуктовата снимка и реалната визия на продуктите! Много съм доволна от вежливото обслужване, от вниманието на персонала, както и от логистиката! Поздравления за професионализма! :)

Plamena D.
 

Изключително гъвкави и коректни. Останах доволна от обслужването и закупените мебели. Приятно се изненадах от това, че доставката беше безплатна независимо, че не съм от Пловдив.

Николета Я.
 

Доста време ми отне да намеря практичен и удобен шкаф за обувки. С помощта на продавач-консултантката успях да си избера чудесен шкаф. Останах доволна както от качеството, така и от цената му. Бих препоръчала магазина съвсем спокойно.

Boris K.
 

Останах доволен от закупените мебели от вас, както и от обслужването. Имах малък проблем с доставката, но благодарение на бързата реакция на вашите служители, всичко се оправи много бързо.

Теодора К.
 

Много се колебаех откъде да си купя матрак. Реших да се доверя на вашия магазин и не съжалявам за избора си.

Mihaela T.
 

В магазина има много добри предложения на мебели, актуални и модерни, изработени от качествени материали. Останах доста доволна и от обслужването.

Krasi B.
 

Изключително доволен съм!

Slaveya A.
 

Качество, коректност и отношение.Получихме и борче подарък

Petar P.
 

Доволни сме. Маса която поръчахме за Габрово е здрава и стабилна. Заслужава си парите и само Ауди колегата ще се сети

Ivan A.
 

Магазинът и обслужването в него са на доста добро ниво. Цените са достъпни и срокът на доставка е приемлив.

Light A.
 

Обзаведох детските стаи и на двете ми деца от вашия магазин. Продължавайте да предоставяте все така качествени стоки и отлично обслужване!

Lara M.
 

Този магазин е един от най-добрите в Пловдив. Предлага доста добро качество на мебелите на супер цени. Очарована съм от обслужването и бързата доставка.

Konstantin K.
 

Едно от малките места, на които успях да намеря гардероба, който търсих. Спечелихте ме с отношение, качество и цени.

Tanya B.
 

Наложи ми се да избирам ново огледало за банята. Останах доволна от предлаганите модели и техните цени. Персоналът беше много мил и приветлив.

Валерия Ф.
 

Мога да дам доста висока оценка на магазина. Търсих си шкаф за пералнята и само при тях успях да намеря точния. Много съм доволна от цените и качеството на продуктите!

Elina S.
 

Направих чудесен избор на кухня от вашия магазин. Благодарение на помощта на служителите ви, успях много лесно да намеря правилната за мен. Помогнаха ми така сякаш избират за себе си! Продължавайте в същия дух!