Поръчай легло с| БЕЗПЛАТЕНО КАЧВАНЕ до етаж | до края на февруари

Информация за доставка и плащане - вижте в Експедо

Доставка и плащане

Собствен транспорт в цялата страна

Не искаме да разчитаме на чуждестранни превозвачи. Предпочитаме да ви доставим стоките със собствени автомобили с наши шофьори. По този начин ще  сме сигурни, че сме направили всичко, за да гарантираме, че стоките ще стигнат до вас неповредени и навреме. Ако има усложнение, винаги можем да ви се обадим  или вие на нас и заедно да решим всичко оперативно. Имайте доверие в нашите шофьори. Те никога няма да си позволят стоките просто да се търкалят по улицата. Винаги ще ви изчакат и ще ви доставят стоките до етажа. Не искаме нищо да подценяваме. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Доставка на стоките до етаж

Възможно е да го поръчате на касата, преди да изпратите поръчката. Цената на доставката не зависи от етажа, независимо дали живеете на приземния етаж или на 10-ия етаж, плащате същата сума. Нашият персонал ще се радва да постави стоките на желаното от вас място. Доставяме стоките демонтирани, но не предлагаме сглобяване на мебели. 

Как да платите

Наложен платеж – плащате в брой на шофьора при доставка.

Go Pay – след като сте избрали продукта, плащате  чрез платформата Go Pay с карта
Банков превод – извършвате плащането по банков път, а ние трябва да получим парите в сметката най-късно един ден преди доставката на поръчката.