Холни гарнитури и бокспринг легла - Ние не само ще Ви ги доставим, но и ще ги сглобим, като вземем и старите мебели 

Информация за доставка и плащане - вижте в Експедо

Собствен транспорт в цяла България

Не искаме да разчитаме на чужди превозвачи. Предпочитаме да Ви доставим стоките със собствени автомобили и наши шофьори. Ако поръчате стоки от нас, можете да разчитате, че ще доставим всичко директно до дома ви. Ние сме абсолютно сигурни, че сме направили всичко, за да гарантираме, че стоките ще стигнат до вас невредими и навреме. Ако възникнат някакви усложнения, винаги можем да ви се обадим или вие да се обадите на нас и заедно да решим бързо всичко. Можете да разчитате на нашите шофьори. Те никога няма да оставят вашите стоки просто да се търкалят по улицата. Те винаги ще чакат и с желание ще го доставят на вашия етаж. Не искаме да подценяваме нищо. В крайна сметка вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Собствен транспорт в цяла България
Изгодна доставка на стоките до етаж

Изгодна доставка на стоките до етаж

Възможно е да  поръчате на касата, доставка до етаж, преди да изпратите поръчката. Цената на доставката не зависи от етажа, независимо дали живеете на партер или на 10 етаж, пак плащате една и съща сума. Нашите служители с удоволствие ще поставят стоките на желаното място. Стоките се доставят разглобени, но не предлагаме монтаж на мебели.

как се извършва плащането

Apple Pay
Apple Pay
удобно, безопасно и дискретно плащане чрез приложението Apple Pay за собственици на устройства на Apple, транзакцията се одобрява с помощта на уникален код за сигурност.
Go Pay
Go Pay
удобен и безопасен начин за плащане в Интернет, плащането ще извършите директно след завършване на поръчката, информацията за вашите плащания, включително номера на платежната карта, са защитени чрез криптирана комуникация.
Плащане в брой
Плащане в брой
лично при доставката в брой на шофьора.

Често задавани въпроси

  1. Рекламацията е изключително лесен и удобен процес, като единствено е нужно да попълните формуляр и да снимате стоката. По детайлна информация относно него ще откриете в раздела определен за него в дъното на нашата уеб страница.
  2. Изгодна доставка в цялаБългария. Вашето удобство и удовлетворение са основните ни приоритети. Вашето удобство и удовлетворение са основните ни приоритети.
  3. Поръчката на продукт от електронният ни магазин се осъществява изключително лесно, тъй като е нужно единствено да цъкнете върху бутона ‘‘ Добави в количка ‘‘. След това ще разполагате с опцията да продължите да пазарувате или директно да се насочите към касата.
Имате ли въпрос?

Уважаеми клиенти, с помощта на формуляра, можете да ни задавате всякакви въпроси, които ви интересуват.

Ние отговаряме в рамките на 24 часа