БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на всичко за поръчки, направени от 10 до 21 април | Пазарувай СЕГА!

Информация за доставка и плащане - вижте в Експедо

Доставка на стоките директно до Вашия дом

При нас ще бъдете сигурни за точната и надеждна доставка директно до Вашия дом. Нашите професионални външни доставчици ще Ви осигурят бърза и сигурна доставка на Вашата поръчка от нашия e-shop. Наш приоритет е стоките Ви да пристигнат невредими, навреме и в точния момент за Вас.
Вашето удовлетворение и доверие след всичко е нашата визитка.

Доставка на стоките директно до Вашия дом
Изгодна доставка на стоките до етаж

Изгодна доставка на стоките до етаж

Възможно е да  поръчате на касата, доставка до етаж, преди да изпратите поръчката. Цената на доставката не зависи от етажа, независимо дали живеете на партер или на 10 етаж, пак плащате една и съща сума. Нашите служители с удоволствие ще поставят стоките на желаното място. Доставяме стоките разглобени. Предлагаме монтаж на мебели за избрани продукти.

как се извършва плащането

Apple Pay
Apple Pay
удобно, безопасно и дискретно плащане чрез приложението Apple Pay за собственици на устройства на Apple, транзакцията се одобрява с помощта на уникален код за сигурност.
Go Pay
Go Pay
удобен и безопасен начин за плащане в Интернет, плащането ще извършите директно след завършване на поръчката, информацията за вашите плащания, включително номера на платежната карта, са защитени чрез криптирана комуникация.
Плащане в брой
Плащане в брой
лично при доставката в брой на шофьора.

Често задавани въпроси

  1. Рекламацията е изключително лесен и удобен процес, като единствено е нужно да попълните формуляр и да снимате стоката. По детайлна информация относно него ще откриете в раздела определен за него в дъното на нашата уеб страница.
  2. Изгодна доставка в цялаБългария. Вашето удобство и удовлетворение са основните ни приоритети. Вашето удобство и удовлетворение са основните ни приоритети.
  3. Поръчката на продукт от електронният ни магазин се осъществява изключително лесно, тъй като е нужно единствено да цъкнете върху бутона ‘‘ Добави в количка ‘‘. След това ще разполагате с опцията да продължите да пазарувате или директно да се насочите към касата.
Имате ли въпрос?

Уважаеми клиенти, с помощта на формуляра, можете да ни задавате всякакви въпроси, които ви интересуват.

Ние отговаряме в рамките на 24 часа