0 лв до 180 лв

Огледала за баня

Огледала за баня

Като едно от най-интимните помещения в дома, в банята задължително трябва да присъства огледало. Тази мебел изпълнява както естетически така и чисто практически функции. Подходящото огледало допълва визията на помещението и увеличава оптически пространството. В него се оглеждате сутрин, приготвяте грима и прическата си и се радвате на визията си.

Критерии при избор на огледала за баня

Независимо дали става дума за подмяна на старото огледало с ново или ви предстои да обзаведете банята изцяло, важно е да изберете модел, който отговаря на стила на вашата баня и който си кореспондира както с останалите мебели, така и плочките и с осветлението.

Тип

 

Стандартни, обикновени огледала

 

Този тип продукти за баня са без рамки и осветление и обикновено са с полиран хром профил. Предлагат се в голямо разнообразие от форми и размери (от 40 см до 120 - 130 см). Могат да се фиксират върху различни повърхности (директно на стената, върху шкафове и други).

 

Огледала в съвременен стил

 

Ако обичате модерните стилове, този тип огледала за баня са отличен избор. Най-често моделите в съвременен стил са в изчистени и стилни форми. Могат да бъдат в рамка или в суров профил със скосени, шлифовани ръбове. Голяма част от моделите са с интегрирана LED подсветка или стенно осветление.

 

Класически огледала

Този тип огледала са много подходящи за бани, обзаведени в класически, рустикален или стил Прованс. Отличават се с елегантни, заоблени или изчистени форми. Предлагат се с рамки от дърво или метал, които придават изключителна класа и лукс на продукта. Осветлението, ако присъства такова обикновено е под формата на стенни лампи или прожектори.

 

Модерни огледала за шкаф за съхранение

 

Те са идеалното решение, ако имате малка баня и трябва да оптимизирате оптимално пространството. Предлагат се в комбинация с горни шкафове, което ги прави много практични и функционални. В шкафовете можете да наредите всички вещи, необходими за тоалета ви, а огледалото да използвате, за да огледате. Огледалата за шкаф за съхранение са с изчистен дизайн и шкафовете нямат дръжки. Моделите, които имат включено осветление са или с LED подсветки, или с прожектори.

Размер

Размерите на огледалата за баня са много субективни и не винаги са свързани с размерите на помещението и мебелите в него. Всъщност, най-новите тенденции при обзавеждането на бани залагат на асиметрични или несъответстващи на размерите на останалите мебели огледала

 

Така например, ако имате малка баня, отличен избор са големите огледала, които създават илюзията, че помещението е доста по-голямо.  А кко банята ви е просторна, тогава можете да поставите няколко огледала с различни форми, които ще придадат индивидуален стил на помещението.

Форми

Формите, в които се предлагат огледалата за бани са изключително много. В търговската мрежа ще откриете както стилни огледала в кръгла или овална форма, така и продукти в класическа правоъгълна или квадратна форма, огледала в асиметрична форма и много други. За да откриете подходящата форма за огледалото във вашата баня трябва да се съобразите както с останалите мебели, така и със стила, в който сте я решили.

Защо огледала за баня от Expedo?

Ние можем да ви предложим огледала за баня в широка гама от размери, форми и стилове. Разполагаме с богат асортимент от огледала в класически, модерен и рустикален стил, които се отличават с изчистен дизайн и и голямо стилово разнообразие.

 

Моделите, които ще откриете в онлайн магазин Expedo.bg са в различни размери и форми, с рамки от висококачествено ламинирано ПДЧ и се предлагат с голям избор на декори. 

 

Предлагаме модели огледала, които не само следват тенденциите в при обзавеждането на съвременните, модерни бани, но и които отговарят на изискванията на българските потребители.


Търсите стилно, практично и функционално огледало за баня на достъпни цени? Разгледате продуктите за баня, които от Expedo.bg предлагаме и ще откриете модела, размера и дизайна на огледалото, който ще пасне идеално във вашата баня.

Огледало JULIA
-33%

Огледало JULIA

Правоъгълното огледало с бяла рамка ще намери своето място във всяка баня.
  Наличност 4-6 седмици
80 лв 120 лв
Огледало ANTIL
-14%

Огледало ANTIL

Правоъгълно огледало, подходящо за баня, коридор или спалня.
  Наличност 4-6 седмици
120 лв 140 лв
Zrcadlo KNIGHT LS
-25%

Zrcadlo KNIGHT LS

Originální zrcadlo řady KNIGHT bude zdobit vaši koupelnu svým rustikálním stylem.
  В НАЛИЧНОСТ
180 лв 240 лв
Огледало LUCAS
-27%

Огледало LUCAS

Правоъгълно огледало с рамка в атрактивен цвят, което може да се постави във всяка стая.
  Наличност 4-6 седмици
80 лв 110 лв
Огледало DUSTIN
-11%

Огледало DUSTIN

Правоъгълно огледало, което ще се впише във всяка стая.
  Наличност 4-6 седмици
80 лв 90 лв
Огледало DOTA
-32%

Огледало DOTA

Правоъгълно огледало, подходящо за спалня, коридор или баня.
  Наличност 5-8 седмици
150 лв 220 лв
Огледало VENETO
-22%

Огледало VENETO

Правоъгълно огледало, поставено в рамка от висококачествен ламинат в цвят от естествено дърво.
  Наличност 4-6 седмици
180 лв 230 лв
Огледало TORE
-14%

Огледало TORE

Модерно огледало с правоъгълна рамка, подходящо за банята, коридора или спалнята.
  Наличност 4-6 седмици
120 лв 140 лв
Огледало NICE
0%

Огледало NICE

Правоъгълно огледало във модерен дизайн, подходящ за банята или коридора.
  Наличност Очаква се скоро
Очаквайте скоро

Често задавани въпроси

 1. Всички модели огледала, които предлагаме могат да бъдат разгледани на нашия онлайн магазин Expedo.bg.

 2. При поръчка от секция “Бани” можете да платите с карта/ брой или с банков превод.

 3. Огледалата за баня, които от Expedo предлагаме са на цени от 160 лв.

 4. Сроковете за доставка на огледала за баня са от 9 - 13 седмици.

 5. Огледалата, които от онлайн магазин Expedo предлагаме са с двугодишна гаранция, която включва поправка, замяна на продукта или връщане на сумата за покупката.

 6. Информация можете да получите на телефон +359 879 323 522, през формата за контакти, на Facebook страницата ни или ако ни пишете на имейл info@expedo.bg.

  • Потърсете ни телефон +359 879 323 522, ако поръчката ви още не е потеглила от нашия склад. 

  • Ако сте получили огледалото, можете да го върнете в срок от 45 дни след датата на доставката.
 7. Обадете ни се на телефон +359 879 323 522 или направете рекламация на reklamacia@expedo.bg.