0 лв до 290 лв
77 до 80
46 до 120

Тоалетки за спалня

Ако след цялото търсене на стилни, удобни и функционални мебели в спалнята все още имате чувството, че в интериора липсва нещо съвсем малко, за да имате спалнята на мечтите си, помислете за покупка на стилна тоалетна маса (тоалетка).

 

Този вид мебели имат както практична, така и декоративна функция. Обикновено се състоят от стилна и елегантна маса с чекмеджета и огледало. Има модели, които се предлагат в комплект с удобен стол, а има и такива, които можете да закупите самостоятелно или като част от комплекта обзавеждане за спалня

Характеристики при избор на тоалетни маси/тоалетки

Стил

Тъй като тези мебели са предназначени основно за дами, напълно логично стилът да е първата характеристика, на която да се спрете. В търговската мрежа се предлага голямо многообразие от тоалетки в различни стилове (класически, модерен, рококо, Арт Нуво, Винтидж и други), сред които можете да избирате. Нашият съвет е, да съобразите стила на тоалетната маса със стила на останалите мебели в спалнята, ако искате да постигнете съвършенство в дизайна на това помещение.

Размери

За да сте спрете на подходящия размер, трябва да измерите предварително пространството в спалнята и да определите местоположението на тоалетката. Това е много важно, тъй като ако закупите тоалетна маса, която е в по-голям размер, спалнята ще изглежда твърде претупана, а ако се спрете на прекалено малък модел, тогава стаята ще изглежда твърде празна и с незавършен вид.

Дизайн 

Класически

Този тип тоалетни маси разполагат с удобно повърхностно пространство, върху което можете да подредите козметиката, която ползвате ежедневно. Обикновено от едната страна на тоалетката има няколко дълбоки и удобни чекмеджета за съхранение на малки вещи и козметика.  Огледалото е голямо и може да бъде разположено както централно, така и по цялата дължина на масата.

Този тип мебели са отличен избор за по-малки помещения, тъй като голямото огледало разширява оптически пространството. Подходяща опция са и ако обичате да се оглеждате в цял ръст, преди да излезете от стаята.

 

С тройно огледало

Както и сами се досещате, този тип тоалетни маси се характеризират с огледала от три части. Основното огледало се намира в централната част на масата, а двете “крила” са от двете му страни и са леко извити. Този тип тоалетки са отличен избор за по-големи помещения и за дами, които отделят много време за поддръжка на косата.

 

Конзола

Като дизайн, този тип тоалетни маси приличат на класически бюра с чекмеджета от едната или двете страни на масата. Особеното при тях е, че огледалото може да се прибира в плота на масата и да се вади, когато е необходимо. Масите тип “конзола” са много подходящи за малки спални, тъй като са компактни и не заемат много място.

 

Тоалетка без огледало

Този тип маси често са с класически или винтидж дизайн и представляват елегантна маса с хоризонтално разположени чекмеджета и елегантно извити крачета. Подходящ избор са за малки спални, тъй като не заемат място. Обикновено при покупка на подобна тоалетка огледалото се добавя допълнително, като може да бъде закрепено директно на стената или да е малко, подвижно и поставено върху плота на масата.

Материал 

Ламинирано ПДЧ

През последните години този материал измести масивното дърво при изработката на тоалетни маси. Ламинираното ПДЧ е материал, който предлага високо качество и дълготрайност на много достъпна цена.

 

Естествено дърво

Масивното дърво е екологичен, здрав и дълговечен материал, който го прави предпочитания избор за тоалетки с класически, винтидж и модерен дизайн

Защо тоалетни маси/тоалетки от Expedo?

Ние предлагаме широк спектър от тоалетки в различни стилове, дизайн, размери и цветове. Можем да ви предложим както самостоятелни тоалетни маси с огледала, така продукти, включени в комплекта обзавеждане за спалня.

 

Моделите, които ще откриете в нашия магазин са стилни, елегантни, функционални и се вписват във всеки интериор. Изработени са от висококачествен ламиниран материал и да обкантени с ABS ръб за още по-голяма стабилност и здравина. Всички тоалетки разполагат с удобни чекмеджета за съхранение на малки вещи и козметика, удобно повърхностно пространство и големи огледала.

Тоалетна масичка SPLIT TT6
-26%

Тоалетна масичка SPLIT TT6

Тоалетка, с голямо огледало и три чекмеджета.
  Наличност 3-5 седмици
290 лв 390 лв
Тоалетна масичка  SPLIT P2
-19%

Тоалетна масичка SPLIT P2

Страхотна тоалетка, която гарантирано ще ви плени.
  В НАЛИЧНОСТ
210 лв 260 лв
Тоалетна масичка SPLIT T6
-23%

Тоалетна масичка SPLIT T6

Тоалетка с три чекмеджета и огледало, което просто ще ви развълнува.
  В НАЛИЧНОСТ
240 лв 310 лв
Тоалетка SPIRIT
-29%

Тоалетка SPIRIT

Страхотна тоалетка, която гарантирано ще ви плени.
  Наличност 4-7 седмици
220 лв 310 лв
Тоалетка DOTA 2SZ
-30%

Тоалетка DOTA 2SZ

Модерна и стилна тоалетка с място за съхранение под формата на чекмеджета.
  Наличност 4-7 седмици
210 лв 300 лв
Тоалетка ROMANO 2SZ
-32%

Тоалетка ROMANO 2SZ

Практична тоалетка с две чекмеджета в модерен дизайн.
  Наличност 4-7 седмици
210 лв 310 лв