Sleva na všechny produkty do konce září | -5% s kódem SALE5.

Тоалетки за спалня

Тоалетка SPLIT TT6
-27 %
  Наличност 5-7 седмици
480 лв 350 лв
Тоалетка MAKE
-30 %
  Наличност Доставяме до 10.10.2022
440 лв 310 лв
Тоалетна масичка  SPLIT P2
-24 %
  В НАЛИЧНОСТ
330 лв 250 лв
Тоалетна масичка SPLIT T6
-43 %
  Наличност до 20 дни
440 лв 250 лв
Тоалетна масичка PILOS + Огледало PILOS
Ново
-32 %
  Наличност 4-6 седмици
1 250 лв 850 лв
Тоалетка DOTA 2SZ
-29 %
  В НАЛИЧНОСТ
350 лв 250 лв
Масичка CEDAR
0 %
  Наличност Изключени от менюто
290 лв 290 лв
Масичка FOREST
-30 %
  Наличност Доставяме до 7.10.2022
610 лв 430 лв
Масичка  LISBET
-27 %
  Наличност Доставяме до 10.2.2023
410 лв 300 лв
Масичка VANADA
0 %
  Наличност Доставяме до 7.10.2022
220 лв 220 лв

Тоалетки за спалня. Ако след цялото търсене на стилни, удобни и функционални мебели в спалнята все още имате чувството, че в интериора липсва нещо съвсем малко, за да имате спалнята на мечтите си, помислете за покупка на стилна тоалетна маса (тоалетка).

 

Този вид мебели имат както практична, така и декоративна функция. Обикновено се състоят от стилна и елегантна маса с чекмеджета и огледало. Има модели, които се предлагат в комплект с удобен стол, а има и такива, които можете да закупите самостоятелно или като част от комплекта обзавеждане за спалня

Характеристики при избор на тоалетни маси/тоалетки

Стил

Тъй като тези мебели са предназначени основно за дами, напълно логично стилът да е първата характеристика, на която да се спрете. В търговската мрежа се предлага голямо многообразие от тоалетки в различни стилове (класически, модерен, рококо, Арт Нуво, Винтидж и други), сред които можете да избирате. Нашият съвет е, да съобразите стила на тоалетната маса със стила на останалите мебели в спалнята, ако искате да постигнете съвършенство в дизайна на това помещение.

Размери

За да сте спрете на подходящия размер, трябва да измерите предварително пространството в спалнята и да определите местоположението на тоалетката. Това е много важно, тъй като ако закупите тоалетна маса, която е в по-голям размер, спалнята ще изглежда твърде претупана, а ако се спрете на прекалено малък модел, тогава стаята ще изглежда твърде празна и с незавършен вид.

Дизайн 

Класически

Този тип тоалетни маси разполагат с удобно повърхностно пространство, върху което можете да подредите козметиката, която ползвате ежедневно. Обикновено от едната страна на тоалетката има няколко дълбоки и удобни чекмеджета за съхранение на малки вещи и козметика.  Огледалото е голямо и може да бъде разположено както централно, така и по цялата дължина на масата.

Този тип мебели са отличен избор за по-малки помещения, тъй като голямото огледало разширява оптически пространството. Подходяща опция са и ако обичате да се оглеждате в цял ръст, преди да излезете от стаята.

 

С тройно огледало

Както и сами се досещате, този тип тоалетни маси се характеризират с огледала от три части. Основното огледало се намира в централната част на масата, а двете “крила” са от двете му страни и са леко извити. Този тип тоалетки са отличен избор за по-големи помещения и за дами, които отделят много време за поддръжка на косата.

 

Конзола

Като дизайн, този тип тоалетни маси приличат на класически бюра с чекмеджета от едната или двете страни на масата. Особеното при тях е, че огледалото може да се прибира в плота на масата и да се вади, когато е необходимо. Масите тип “конзола” са много подходящи за малки спални, тъй като са компактни и не заемат много място.

 

Тоалетка без огледало

Този тип маси често са с класически или винтидж дизайн и представляват елегантна маса с хоризонтално разположени чекмеджета и елегантно извити крачета. Подходящ избор са за малки спални, тъй като не заемат място. Обикновено при покупка на подобна тоалетка огледалото се добавя допълнително, като може да бъде закрепено директно на стената или да е малко, подвижно и поставено върху плота на масата.

Материал 

Ламинирано ПДЧ

През последните години този материал измести масивното дърво при изработката на тоалетни маси. Ламинираното ПДЧ е материал, който предлага високо качество и дълготрайност на много достъпна цена.

 

Естествено дърво

Масивното дърво е екологичен, здрав и дълговечен материал, който го прави предпочитания избор за тоалетки с класически, винтидж и модерен дизайн

Защо тоалетни маси/тоалетки от Expedo?

Ние предлагаме широк спектър от тоалетки в различни стилове, дизайн, размери и цветове. Можем да ви предложим както самостоятелни тоалетни маси с огледала, така продукти, включени в комплекта обзавеждане за спалня.

 

Моделите, които ще откриете в нашия магазин са стилни, елегантни, функционални и се вписват във всеки интериор. Изработени са от висококачествен ламиниран материал и да обкантени с ABS ръб за още по-голяма стабилност и здравина. Всички тоалетки разполагат с удобни чекмеджета за съхранение на малки вещи и козметика, удобно повърхностно пространство и големи огледала.