Поръчай легло | БЕЗПЛАТНО КАЧВАНЕ до всеки етаж | до края на октомври

Детски шкафове с рафтове и чекмеджета

Скрин DITA K2D2SZ
-42 %
  Наличност до 25 дни
480 лв 280 лв
Скрин DITA K3SZ
-24 %
  Наличност до 25 дни
460 лв 350 лв
Скрин SPARTAN 5SZ
-19 %
  Наличност до 25 дни
320 лв 260 лв
Скрин SPARTAN 2D2SZ
-30 %
  Наличност до 25 дни
400 лв 280 лв
Скрин SPARTAN 4SZ
-30 %
  Наличност до 25 дни
370 лв 260 лв
Скрин със седалка DITA KUFER
-18 %
  Наличност до 25 дни
280 лв 230 лв
Скрин MIDI
-19 %
  Наличност 5-7 седмици
320 лв 260 лв

Често задавани въпроси

 1. Всички модели детски шкафове, с които разполагаме могат да бъдат разгледани в нашия електронен магазин Expedo.bg.

 2. При поръчка на детски шкафове от нашия магазин не е нужно да се регистрирате. За да потвърдим поръчката ви ни трябват единствено трите ви имена, адрес на доставка и начин на плащане.

 3. Направена поръчка в нашия магазин можете да платите по следните начини:

   

  • Плащане чрез GoPay

  • Плащане в брой на шофьора

 4. Цветовете, в които предлагаме детските шкафове са посочени в магазина. Ако желаете продуктът да бъде изпълнен в друг цвят, трябва да ни се обадите. Ние ще се запознаем с вашите желания и ще ви информираме дали можем да ги изпълним или не.

 5. В зависимост от модела на детските шкафове цените, на които ги предлагаме са от 210 до 320 лв.

 6. Сроковете, при които доставяме детските шкафове са индивидуални. Затова, след като направите поръчката ще ви се обадим, за да уточним за колко време можем да ви доставим шкафовете.

 7. Шкафовете за детска стая, които от Expedo предлагаме са с двугодишна гаранция, която покрива: поправка (ако е възможна) замяна или връщане на парите (в случаите, в които ремонтът или замяната са невъзможни).

 8. Информация за поръчката си можете да получите, ако се обадите на телефон +359 879 323 522 или ни пишете на [email protected]. Също така можете да ни потърсите с въпроси във формата за контакт или във Facebook страницата ни.

 9.  

  • Ако доставката не е тръгнала към вашия адрес, трябва да ни се обадите, за да можем да анулираме поръчката ви.

  • Ако сте получили шкафа, можете да го върнете в срок от 14 от датата на доставката.

 10. Изпратете ни жалба на [email protected]. Изтеглете формата за рекламации, попълнете я и ни я изпратете на посочения имейл. Ние ще я разгледаме и ще се свържем с вас.

Детски шкафове с рафтове и чекмеджета. Шкафовете с място за съхранение са почти задължителен елемент в детската стая. Тези мебели са компактни, надеждни и поставени в стаята на детето не само допълват интериора, но и решават проблема със съхранението на детските дрехи, играчки и училищни пособия.

Предимства на детските шкафове с рафтове и чекмеджета

Широка гама от модели

Според пространството, с което разполагате, възрастта на детето и стила на останалите мебели в детската стая, имате възможност да избирате сред изключително широка гама от видове, размери и стилове детски скринове. Високите и тесни шкафове с чекмеджета например са отличен избор за детски стаи с ограничение в пространството. Този вид скринове разполагат с 4, 5 или повече удобни чекмеджета, в които децата могат да съхраняват както дрехи, така и играчки. 

Комбинираните детски скринове са много подходящи за по-просторни детски стаи. Този вид системи за съхранение обикновено разполагат с дълбоки и удобни затворени чекмеджета и с отворени елегантни рафтове, върху които децата могат да нареждат играчки, книги или други любими вещи.

Класическите шкафове са добър избор както за по-малки, така и за по-просторни детски стаи. Този вид мебели са изключително практични, не заемат много място и се вписват перфектно във всеки интериор. Обикновено разполагат с два или три големи чекмеджета или се предлагат в комбинация с отворени горни рафтове и с две или повече затворени чекмеджета.

Много място за съхранение

В една детска стая винаги има нужда от още място за съхранение. Детските шкафове с рафтове и чекмеджета предоставят толкова място, колкото ви е необходимо, за да подредите всички детски дрехи, играчки и дребни вещи. На долните рафтове можете да подредите всички дрехи, които детето ви използва често, за да може да ги вади и прибира само, а на горните отворени рафтове можете да подредите книжки, играчки или учебници.

Перфектно допълнение към интериора

Детските скринове са не само практични, но поставени в детската стая ѝ придават стил, уют и безупречен вид. Моделите, предлагани от производителите се съчетават с останалите детски мебели, което ви дава възможност да закупите този вид система за съхранение, който отговаря на цялостния дизайн на детската стая.

Разнообразие от стилове и материали

Материалите, от които обикновено се изработват детските шкафове са масив, ламинирано ПДЧ или MDF.

Естественото дърво е качествен, екологичен, здрав, но и по-скъп материал. Детските скринове от масив са с изчистен дизайн, красиви форми и в земни цветове. Отличен избор са за детски стаи, обзаведени в класически или традиционен стил.

От MDF и ламинирано ПДЧ се изработват голяма част от мебелите за деца (в това число и скринове). Тези материали са издръжливи, лесни за поддръжка и от тях се изработват мебели в много и разнообразни цветове и форми. Детските шкафове от тези материали се съчетават с всички стилове. Освен това са много практични и подходящи за деца от всички възрасти.

Защо детски шкафове с рафтове и чекмеджета от Expedo?

В нашия онлайн магазин можете да откриете широка гама от скринове за детска стая от високо качество и на достъпни цени. Всички модели детски шкафове, които от Expedo предлагаме са преминали през редица тестове за качество и безопасност и са с 24 месеца гаранция.

 

Разполагаме с модели, които се съчетават идеално с останалото обзавеждане на стаята, без значение от нейния стил. При нас ще откриете шкафове с рафтове и чекмеджета за детски стаи от масив с изчистен дизайн и стилни земни цветове, които се съчетават идеално с класическото или традиционно обзавеждане. Ще откриете и детски системи за съхранение от качествено ламинирано ПДЧ с класически, модерен, винтидж или минималистичен дизайн в разнообразна цветова гама, които се вписват във всеки интериор.

 

От Expedo предлагаме както стилни високи шкафове, така и скринове с елегантни отворени рафтове и практични чекмеджета подходящи както за момичешката, така и за момчешката стая.

 

Търсите практични, качествени и красиви шкафове за детската стая? Вижте предложенията в нашия онлайн магазин и ще откриете изобилие от видове, размери и дизайн на този вид мебели, които ще се впишат в стила, в който сте решили детската стая.