За нашата фирма

expedo truck

Нашите цели

Експедо мебели

Историята на компанията датира от 2009 г. През последните години нашата компания се разшири до 7 държави. Нашата основна цел е да предложим на всеки клиент възможно най-доброто обслужване при покупка на мебели онлайн. Основната ни цел е всеки клиент да има възможно най-доброто обслужване при покупка на мебели онлайн. Expedo.bg не е просто обикновен търговец на дребно на мебели, Expedo.bg е преди всичко гаранция за безпроблемна покупка. Правим всичко възможно да ви позволим да прекарвате повече време със семейството си или на работа. Ние се грижим за всичко останало!

Осигуряваме за Вас:

  • удобен транспорт на целия асортимент за цяла България (да не само, и в RO, CZ, HU, AT, SK, DE)

  • доставка на стоките директно  до Вашия дом
  • Качване на продуктите до етаж
  • монтаж на всички тапицирани мебели като холни гарнитури и легла
  • извозване на опаковачния материал - извозване на Вашите стари или вече ненужни мебели.

Най-голямата ни мотивация е доволен клиент, който ще оцени доставените мебели и услугите, свързани с доставката. Такъв клиент знае, че може да разчита на нас и да стане лоялен клиент.

Екипът на Expedo

Нашият отдел за обслужване на клиенти и нашите шофьори винаги се опитват да направят така,че клиентите да останат максимално доволни. Ние непрекъснато се развиваме въз основа на опита от последните години, как да избираме най-добрите доставчици, как да работим по-ефективно със складовите наличности, как безопасно да съхраняваме възможно най-много продукти и как да общуваме с клиентите.  Предлагаме и качване на продуктите до етаж. Ние непрекъснато обновяваме нашата гама. Целта на нашия екип е клиента да остане доволен, и за това ще направим всичко възможно.

Искате ли да знаете повече за нас?

Посетете нашата страница:

Expedo.eu

office
Обадете ни се
Искате съвет?
+359 32 571 201 Напишете ни