Поръчай легло | БЕЗПЛАТНО КАЧВАНЕ до всеки етаж | до края на октомври

Аксеосоари за спалня

Плъзгаща се врата DOLANO I
ТОП 100
-34 %
  В НАЛИЧНОСТ
320 лв 210 лв
Плъзгаща врата FUNES IV
-22 %
  В НАЛИЧНОСТ
410 лв 320 лв
Плъзгаща врата AIDA PLUS
-24 %
  В НАЛИЧНОСТ
420 лв 320 лв
Плъзгаща се врата DOLANO III
ТОП 100
-33 %
  Наличност 5-7 седмици
360 лв 240 лв
Плъзгаща се врата FUNES II с огледало
-24 %
  Наличност до 20 дни
450 лв 340 лв
Плъзгаща се врата LIVELLO II
-20 %
  В НАЛИЧНОСТ
410 лв 330 лв
Плъзгаща се врата CABANA DUO
-23 %
  В НАЛИЧНОСТ
700 лв 540 лв
Плъзгащи се врати TRETRA
-17 %
  Наличност до 20 дни
660 лв 550 лв
Плъзгаща врата FUNES I
-23 %
  Наличност до 20 дни
390 лв 300 лв
Плъзгаща се врата TRETRA PLUS
-32 %
  В НАЛИЧНОСТ
880 лв 600 лв
Плъзгаща врата VIRPI
-24 %
  Наличност до 20 дни
510 лв 390 лв
Плъзгаща се врата LIVELLO III
-33 %
  В НАЛИЧНОСТ
490 лв 330 лв
Плъзгаща се врата AIDA
-19 %
  В НАЛИЧНОСТ
430 лв 350 лв
Плъзгаща се врата CABANA PLUS
-29 %
  В НАЛИЧНОСТ
480 лв 340 лв
Възглавница SFINGA
  Наличност Очаква се скоро
Очаквайте скоро
Протектор за матрак ZIRO
-17 %
  Наличност до 20 дни
60 лв 50 лв
Надстройка за гардероб ELLENA 2D
-25 %
  Наличност до 20 дни
200 лв 150 лв
Надстройка за гардероб ELLENA 3D
-18 %
  Наличност до 20 дни
280 лв 230 лв
Чекмедже под леглото
-23 %
  В НАЛИЧНОСТ
130 лв 100 лв
Чекмедже под легло SPARTAN
-25 %
  Наличност до 25 дни
200 лв 150 лв

Често задавани въпроси

 1. Всички видове и модели на предлаганите от нас аксесоари за спалня можете да разгледате в нашия онлайн магазин - Expedo.bg.

 2. За да поръчате аксесоари за спалня нямате нужда от регистрация. Достатъчно е посочите начин на плащане, три имена и адрес на доставка.

 3.  

  Поръчаните аксесоари можете да платите в брой, с карта или чрез банков превод.

 4. Моделите и видовете аксесоари, които в нашия магазин предлагаме са на цени от 110 до 720 лв.

 5. Времето за доставка на аксесоари е индивидуално или може да отнеме от две до пет седмици.

 6.  

  Гаранцията, с която предлагаме всички мебели, включително и аксесоари за спалня е две години. Обслужването през този период покрива поправка, замяна или връщане на парите, ако няма друго решение.

 7.  

  Можете да получите отговори на своите въпроси, ако:

  • Изпратите запитване на имейл [email protected], във формата за контакти или на страницата ни във Facebook.
  • Потърсите ни на  телефон +359 879 323 522
 8.  

  В магазин Expedo ще откриете разнообразна гама от:

  • Плъзгащи врати
  • Надстройки на гардероби
  • Чекмеджета под леглото

   

Аксеосоари за спалня. Спалнята е предназначена специално и единствено за вас. В нея си отпочивате, релаксирате пълноценно и се наслаждавате на специалното си лично време. Поради тези причини това помещение трябва да е обзаведено не само с удобни и красиви мебели, но и със стилни и практични аксесоари, които да ви осигурят допълнителен комфорт и уют на спалнята.

Аксесоари, които превръщат спалнята в комфортно и приятно място за отмора

Плъзгащи врати

Плъзгащите врати са стилен и модерен начин да добавите допълнителна индивидуалност във вашата спалня. Те не само изглеждат изключително красиво и подобряват функционалността на помещението, но създават хармония, уют и комфорт.  Освен това са универсални и се вписват във всеки интериор, което ги прави  подходящи за монтаж както в малки, така и в просторни спални и жилища. 

Така например, ако имате малка по размери спалня, можете да разширите оптически пространството, ако поставите вместо традиционни, плъзгащи врати с огледални повърхности. Ако пък помещението е просторно, с тези аксесоари можете да зонирате помещението както ви е удобно. 

 

Можете да отделите зоната за сън от зоната за телевизия или четене, а можете да оформите допълнителна ниша за дрехи, където да съхранявате всичко, което в момента не използвате. А ако жилището ви е с отворен план, с плъзгащите врати можете бързо и лесно да отделяте спалнята от останалата част от жилището, без напълно да отделяте зоните.

 

Моделите, в които производителите предлагат тези аксесоари са изключително много, така че лесно можете да откриете плъзгаща врата според вкусовете си. Единственото, за което трябва да внимавате е да изберете врата, която подхожда на стила на останалите мебели и е с подходящите размери.

 

Надстройки за гардероб

Този вид аксесоари за спалня са една от най-практичните и полезни покупки, които можете да направите. Този вид мебели предлагат много място за съхранение на дрехи и тъй като се монтират върху гардероба не заемат никакво място. В тях можете да съхранявате всички дрехи, които в момента не носите или за които нямате място.

Обикновено надстройките разполагат с две, три или повече дълбоки чекмеджета (в зависимост от вида и модела гардероб, за който са предназначени), които се затварят с врати.  Могат да бъдат закупени както заедно с гардероба, така и отделно от него.

Този вид аксесоари са съобразени с моделите и размерите на предлаганите гардероби и се вписват във всеки стил и интериор на спалнята.

Чекмеджета под леглото

Чекмеджетата са изключително практичен и функционален аксесоар, с който можете да  решите проблема с липсата на място веднъж завинаги. Този вид мебели се предлагат отделно от леглата и разполагат с колелца, които позволяват да бъдат издърпвани и прибирани много лесно. Чекмеджетата под леглото могат да бъдат както без средна преграда, така и с преграда и са достатъчно дълбоки, за да съберете в тях всичко, което в момента не използвате. Имате ли подобен аксесоар в спалнята, тя винаги ще изглежда безукорно подредена и уютна.

Защо аксесоари за спалня от Expedo?

Всички модели и видове аксесоари, които от Expedo предлагаме са изработени от качествени материали, съобразени са с водещите тенденции в интериора и са на достъпни цени.

В нашия магазин ще откриете както богата гама от плъзгащи врати и удължения за гардероби, така и чекмеджета за легло, изработени от масив или качествено ламинирано ПДЧ. Аксесоарите, които предлагаме са в модерни цветови гами и стилен дизайн. Подходящо допълнение са за спални и други помещения с всякакви размери и стилове.

Плъзгащите врати, с които разполагаме са от масивно дърво или ламинирано ПДЧ и в разнообразни размери и дизайн, подходящи както за класически, така и модернистичен или високотехнологичен интериор на спалнята.

Удълженията за гардероби се съчетават перфектно с моделите гардероби, които предлагаме и придават завършеност и уют на интериора.

Чекмеджетата, които можем да ви предложим са удобни, дълбоки, със стабилна и здрава конструкция и се комбинират с доста от моделите легла, които ще откриете в нашия магазин.