0 лв до 370 лв

Комплекти за антре

Обзавеждането на коридор изисква да отделите много от времето си , за да откриете точните мебели. А това понякога е доста бавен и труден процес, тъй като трябва да се съобразите както с размера на антрето, така и със стила, в който искате да е обзаведено. Да не забравяме и че мебелите, които ще поставите в това помещение трябва да изпълняват както практични, така и декоративни функции.

 

Ако не разполагате с много време или ви се иска да откриете мебели, които не се налага да съчетавате сами, комплектите за антре са отлично решение.

Предимства на комплектите за коридор

Разнообразие от конфигурации

Готовите модулни комплекти се предлагат в различни конфигурации, от които можете да избирате. Според големината и формата на коридора и в зависимост от това с какви мебели искате да го обзаведете можете да се спрете на различни конфигурации. 

 

Така например, ако коридорът ви е малък и тесен, можете да спрете на комплекти, които включват основни мебели като класическо портманто (стена със закачалка, огледало, шкаф за обувки и шкаф с няколко затворени рафта). Този вид комплекти са изключително компактни, функционални, не заемат много място и предлагат достатъчно място за съхранение. 

 

Ако имате повече пространство, тогава моделите, които включват освен основните мебели и скрин, стилна етажерка или допълнителен шкаф, пейка и други са отличен избор.

 

Ако пък входното помещение е в нестандартни размери, можете да закупите отделни модули от предлаганите комплекти, които да съчетаете по най-удобния и стилен начин.

 

Достъпна цена

Тъй като се предлагат в комплект, цената на цялото обзавеждане за антре е доста по-ниска от тази, която трябва да платите, ако купувате всяка мебел отделно. Казано с други думи, правите една покупка и обзавеждате коридора със стилни и хармониращи си мебели на много по-достъпна цена.

Естетика и стилово единство

Ако избирате мебели за антре по единично е много трудно да ги съчетаете така, че да си паснат както по размери, така и като цветове, стил и материал, от който са изработени. С комплектите за коридор нямате подобни проблеми, тъй като всички мебели, които са включени в тях се изработват в един стил, от един и същ материал и в размери, които да си хармонират перфектно.

Практичност и функционалност

Едно от най-големите предимства на комплектите е тяхната практичност. Почти всички модели разполагат както с отворени рафтове за съхранение на малки вещи и декорация, така и със закачалка, огледало, удобни шкафове за обувки и затворени шкафове за съхранение на дрехи вещи. Множеството отворени и затворени рафтове и шкафове предлагат достатъчно място за съхранение и превръщат коридора в едно уютно и комфортно пространство.

Разнообразие от стилове и материали

В търговската мрежа се предлагат както модели комплекти от масивно дърво и елегантни форми, които се вписват отлично в коридори, решени в класически стил, Арт Деко, Прованс или Рустик, така и модулни комплекти с изчистен дизайн от ламинирано ПДЧ, които са много добър избор на входни помещения в индустриален, модерен, минималистичен или високотехнологичен стил.

Защо комплекти за антре от Expedo?

От онлайн магазин Expedo можем да ви предложим широк спектър от качествени комплекти за коридор на много достъпни цени.

 

Моделите, които предлагаме са изработени от ламинирани ПДЧ и са с ABS/ PVC ръбове, които предпазват модулите от нараняване и надраскване. Сглобките на компонентите са стабилни и здрави, а дизайнът им е съобразен с модните тенденции.

 

В нашия магазин можете да откриете стилни комплекти мебели за малки и просторни коридори, които включват:

 

 • Стена
 • Закачалка
 • удобен шкаф за обувки
 • голямо огледало
 • шкаф със затворени чекмеджета и поставка за шапки и шалове. 

 

Можем да ви предложим също така модерни комплекти с изчистен дизайн, състоящи се от нисък  скрин, елегантно огледало, стилна закачалка и удобен шкаф за обувки, които са отличен избор за антрета с по-малки или нестандартни размери.

 

Не е нужно да губите време в търсене на подходящи мебели за входното пространство на дома си. Разгледайте нашите комплекти за антре и ще откриете модела, който ще превърне коридора ви в стилно, уютно и чаровно помещение.

Комплект антре NOVA
-26%

Комплект антре NOVA

Предлага се комплект за антре в два декора със сгъваем шкаф за обувки.
  Наличност 9-13 седмици
200 лв 270 лв
Антре ORANGE
-30%

Антре ORANGE

Антрето е първото помещение, когато влизате в апартамента или къщата. Благодарение на тази стена в коридора си, ще се снабдите с модерни и практични
  Наличност 9-13 седмици
310 лв 440 лв
Антре GRUND BGD104
-25%

Антре GRUND BGD104

Модерно антре с огледало, закачалки и рафт. Включително практична функция „push-to-open“.
  Наличност 9-13 седмици
300 лв 400 лв
Мебели за антре BOUNTY
-29%

Мебели за антре BOUNTY

Антрето е първото помещение след като влезете в апартамента или къщата. Благодарение на това антре ще имате модерни и практични мебели.
  Наличност 9-13 седмици
200 лв 280 лв
Předsíňová sestava KOLOREDO 1
0%

Předsíňová sestava KOLOREDO 1

Praktická předsíňová sestava složená z věšáku, komody a zrcadla s rámem s výběrem dekoru.
  Наличност Очаква се скоро
Очаквайте скоро
Антре SMOLI
-27%

Антре SMOLI

Антрето е първото помещение, когато влизате в апартамента или къщата. Благодарение на тази стена в коридора си, ще се снабдите с модерни и практични
  Наличност 9-13 седмици
350 лв 480 лв
Антре ORNELLA
-29%

Антре ORNELLA

Антрето е първото помещение, когато влизате в апартамента или къщата. Благодарение на тази стена в коридора си, ще се снабдите с модерни и практични
  Наличност 9-13 седмици
360 лв 510 лв
Комплект за антре KOLOREDO 2
-34%
Транспорт
безплатно

Комплект за антре KOLOREDO 2

Практичен комплект за антре, състоящ се от закачалка, два скрина и огледало с рамка, с избор на декор.
  Наличност 15-20 работни дни
370 лв 560 лв
Комплект за антре BETH
-24%

Комплект за антре BETH

Красив комплект за антре с шкаф за обувки, закачалки и огледало.
  В НАЛИЧНОСТ
190 лв 250 лв
Комплект за антре VERDE
-24%

Комплект за антре VERDE

Модерен комплект за антре с кът за сядане и огледало.
  Наличност 3-5 седмици
320 лв 420 лв

Често задавани въпроси

 1. Комплектите за антре, които предлагаме можете да разгледате в нашия онлайн магазин - Expedo.bg.

 2. Сроковете за доставка на комплект за антре могат варират от 15 - 20 дни (работни), 3 - 5 или 9 - 13 седмици. 

 3. Комплектите за антре, които от Expedo.bg предлагаме са с двугодишна гаранция. Гаранционното обслужване покрива поправка или замяна на комплекта (ако са възможни), или връщане на парите (ако ремонтът или замяната не са възможни).

 4. При получаване на дефектен комплект за коридор можете да предявите рекламация към магазина на reklamacia@expedo.bg.

 5. В нашия магазин предлагаме мебели за коридор с ширина - от 80 до 135 см.

 6. В зависимост от модела на комплектите, цените, на които ги предлагаме са в диапазон от 170 до 420 лв.

 7.  

  • Обадете ни се телефон +359 879 323 522

  • Направете запитване на имейл info@expedo.bg

  • Открийте ни във Facebook страницата ни

  • Пишете във формата за контакт в онлайн магазина

 8. В електронен магазин Expedo.bg предлагаме голямо разнообразие от комплекти, подходящи за всякакви размери коридори. При нас ще откриете комплекти, които включват:

  • Закачалка

  • шкаф за обувки

  • шкаф със затворени чекмеджета

  • Огледало

  • поставка за шапки.