Спални комплекти

Спалнята е мястото, където се нуждаем от комфорт и удобство, за да си осигурим пълноценна почивка. Спалният комплект може да бъде едно добро допълнение към интериора на всяка спалня.  Той трябва да осигурява максимален комфорт и удобство, както и в същото време да има красив дизайн, който се съчетава отлично с интериора на спалнята. 

В зависимост от компонентите си даден спален комплект може да внесе даден стил на една спалня. Правилният избор на спален комплект ни дава възможност да хармонизираме всички елементи на своята спалня по свои вкус.

С помощта на спалните комплекти можем да превърнем спалнята си в едно супер уютно и приятно място, което винаги ни носи комфорт. Затова и качеството, дизайнът, а също и начинът им на разположение в помещението са важни фактори.

Главната роля на спалния комплект е не само да предостави максимален комфорт и удобство, но и да хармонизира интериора в спалнята и да му придаде един стилен и завършен вид, които винаги носи добро настроение. Той трябва също така да е функционален, практичен за употреба и да побира достатъчно вещи.

Изненадайте себе си и близките си хора със спиращ дъха дизайн на спалния интериор. Ако търсите висококачествени спални комплекти  за своята спалня, ще откриете богато разнообразие на страниците на онлайн магазин Expedo в разнообразие от цветове на дървото, открояващи се дизайни и форми. 

Тук ще намерите спални комплекти както в модерни, така и класически дизайни, които предлагат различни удобства и ще ви помогнат да постигнете желания уникален дизайн на своята спалня

Спалните комплекти са изработени са от висококачествен ламинатен материал в различни цветови комбинации, което гарантира тяхното високо качество и издръжливост.

Предлаганите спални комплекти от Expedo са оборудвани с модерни системи, които позволяват максимална функционалност при употреба.

Спалните комплекти са съставени от различни компоненти в зависимост от дадения модел. Най-често спалните комплекти включват:

 • легло,
 • гардероб,
 • скрин с различен брой чекмеджета,
 • две нощни шкафчета с различна големина. 

Чекмеджетата са оборудвани с удобни и практични дръжки за по-лесно отваряне, а при някои спални комплекти гардеробите са оборудвани с плъзгащи врати. 

При някои видове спални комплекти са налични светли ламинирани плоскости в комбинация с цветни фронтове.

Някои модели спални комплекти разполагат с опция за отваряне без дръжки, както и специален ABS ръб на ламината. Той осигурява добра защита от механични повреди на ламинатните дъски на спалния комплект.

При някои спални комплекти ламинираните плоскости са покрити с акрилно фолио, което придава ефект на гланц и на него се дължи и стилният и елегантен вид на спалния комплект. При други двойните легла са оборудвани с повдигащи се решетки и ватирана табла, която допълва високото чело.

Направени са така, че да предоставят просторно място за съхранение на вещи. Монтажът им се осъществява бързо и лесно. Някои видове спални комплекти се предлагат с допълнителни решетка и матрак към леглото.

Гардеробите, които спалните комплекти включват също биват различни видове.Някои са оборудвани с плъзгащи се врати, огледало, четири шини за гардероб, полица, релса за дрехи. При някои модели спални комплекти има опция за допълнително монтиране на LED осветление.

При някои спални комплекти има също налични шкаф-купе и шкаф за окачване, като към тях има също опция за допълнителен монтаж на LED осветление. При леглата включени към спалните комплекти има опция за избор на матрак.

При някои модели спални комплекти има също така опция за закупуване на компонентите в комплекта отделно. Това ви дава опцията да сглобите спалния комплект по ваш избор и да ги съчетаете според това какъв интериор желаете да постигнете. Елементите на спалните комплекти могат да се избират в различни размери.

Без значение дали искате да имате спалня в модерен стил и спален интериор със семпъл и традиционен дизайн, в онлайн магазин Expedo  ще откриете разнообразие от вариации спални комплекти.

Спален комплект COLORADO S1K4
-23%
Транспорт
безплатно

Спален комплект COLORADO S1K4

Комплектът е изключителен с модерната си система за отваряне без дръжки.
  Наличност 10-14 седмици
1 270 лв 1 660 лв
Спален комплект KAYLA II
-23%
Транспорт
безплатно

Спален комплект KAYLA II

Мебелите са изработени от висококачествени ламинатни дъски в бял матов цвят в комбинация на предните части с гланц.
  Наличност 4-6 седмици
2 510 лв 3 240 лв
Спален комплект KOLOREDO 1
-28%
Транспорт
безплатно

Спален комплект KOLOREDO 1

Модерен спален комплект, състоящ се от легло, две нощни шкафчета, скрин, гардероб с плъзгащи врати и рафтове.
  Наличност 4-6 седмици
2 810 лв 3 900 лв
Ložnicová sestava KOLOREDO 2
-25%
Транспорт
безплатно

Ložnicová sestava KOLOREDO 2

Moderní ložnicová sestava složená z postele, dvou nočních stolků, kombinované komody, posuvné šatní skříně a závěsné skříňky.
  Наличност 4-6 седмици
2 960 лв 3 950 лв
Спален комплект DOTA
-26%
Транспорт
безплатно

Спален комплект DOTA

Спален комплект, който ще модернизира всеки дом със своите компоненти и ще осигури много място за съхранение.
  Наличност 5-8 седмици
2 730 лв 3 670 лв
Спален комплект KNIGHT S1K4
-23%
Транспорт
безплатно

Спален комплект KNIGHT S1K4

Дизайнерите се вдъхновиха от английския стил на мебели като за производството е използван висококачествен ламинатен материал.
  В НАЛИЧНОСТ
1 350 лв 1 750 лв
Спален комплект NORA S1K4
-26%
Транспорт
безплатно

Спален комплект NORA S1K4

Системата NORA е променливо обзавеждане, с което можете игриво и елегантно да обзаведете къщата си, от антрето до хола.
  Наличност 10-14 седмици
1 400 лв 1 890 лв
Спален комплект BONY 3D
-21%
Транспорт
безплатно

Спален комплект BONY 3D

Благодарение на спалния комплект, ще имате спалня, хармонизирана в еднообразен стил.
  Наличност 3-5 седмици
1 750 лв 2 210 лв
Спален комплект BRINICA NR 19
-26%
Транспорт
безплатно

Спален комплект BRINICA NR 19

Красив спален комплект, на който всеки посетител ще ви завиди.
  Наличност 3-5 седмици
1 860 лв 2 510 лв
Спален комплект BONY 2D
-20%
Транспорт
безплатно

Спален комплект BONY 2D

Благодарение на спалния комплект, ще имате спалня, хармонизирана в еднообразен стил.
  Наличност 3-5 седмици
1 650 лв 2 060 лв

Често задавани въпроси

 1. Да. На страниците на онлайн магазин Expedo можете да разгледате различни модели спални комплекти за всеки тип спален интериор.

 2. Не. За поръчка са нужни само данни за фактуриране и точен адрес за доставка.

 3. Плащането може да се извърши в брой или с карта при лично вземане от шофьора.

 4. Всеки спален комплект се предлага в няколко цвята.

 5. Спалните комплекти са налични на цени от 1150 лв. до 2680 лв.

 6. Доставката на спални комплекти средно отнема от 4 до 13 седмици.Срокът на доставка е само ориентировъчен и варира при различните модели спални комплекти.

 7. Предлаганите спални комплекти се предлагат с гаранция 24 месеца.

 8. След като направите своята поръчка ще получите автоматичен имейл за потвърждение. След това с вас ще се свърже служител, който ще потвърди поръчката и параметрите на стоките. Два дни преди доставката ще бъдете информирани за точния час на пристигането й.

 9. Всеки клиент има право да върне дадена стока в срок от 14 дни след получаването на доставката.