Детски стаи за момичета

Детска стая DARCY III
БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ
-26 %
  Наличност до 25 дни
2 210 лв 1 630 лв
Детска стая KOLOREDO 1
-19 %
  В НАЛИЧНОСТ
1 510 лв 1 220 лв
Многофункционална мебел BRINICA NR 14
-17 %

Често задавани въпроси

 1. Можете да разгледате всички модели мебели за стаи, подходящи за момичета можете да разгледате в нашия магазин - Expedo.bg.

 2. За да поръчате мебели за момичешка стая не е нужно да се регистрирате. Докато правите поръчката си трябва да посочите само адрес на доставка, начин на плащане и трите си имена.

 3. При нас можете да платите поръчаните стоки в брой или с карта (при доставката или ако посетите лично в нашия склад) или с банков превод.

 4. Ако желаете комплекта за момиче да е в различен от предлаганите от нас цветове, трябва да се свържете с нас. Ние ще ви информираме дали можем да изпълним желанието ви или не.

 5. Комплектите мебели за момичета, които от Expedo предлагаме са на цени от 810 до 1700 лв.

 6. Доставката на закупени от магазина ни мебели за детска стая е индивидуална и обикновено отнема от 15 - 20 работни дни (ако мебелите са налични в склада) до 3 - 5 седмици.

 7. Комплектите мебели за момичета са с гаранция от две години. Обслужването през този период покрива ремонт на мебелите (ако е възможен), замяна или връщане на парите за покупката (ако ремонтът и замяната не са възможни).

  • Обадете се на безплатния ни телефон +359 879 323 522

  • Попитайте ни във формата за контакти

  • Открийте ни във Facebook страницата ни

  • Пишете ни на имейл [email protected]

 8. Ако след доставката установите, че мебелите за момиче, които сте закупили от нашия магазин имат дефект, можете да предявите рекламация. Формата за рекламации се намира на страницата на магазина. Трябва да я свалите, да я попълните и да ни я изпратите на [email protected].