Sleva na všechny produkty do konce září | -5% s kódem SALE5.

Детски легла с място за съхранение

Двуетажно легло XAVER 3 + МС + матрак + решетка БЕЗПЛАТНО
Изгодна доставка
-25 %
Детско двуетажно легло DARCY V
Изгодна доставка
-31 %
  Наличност до 25 дни
3 140 лв 2 170 лв
Детско двуетажно легло LETIA
-31 %
  Наличност 6-9 седмици
1 440 лв 990 лв
Детско двуетажно легло XAVER 1 + маса + матрак + решетка БЕЗПЛАТНО
Изгодна доставка
-18 %
Детско двуетажно легло l LETIA 2
-32 %
  Наличност 6-9 седмици
1 330 лв 910 лв
Детско двуетажно легло LEON 2
-28 %
  В НАЛИЧНОСТ
1 850 лв 1 330 лв
Детско двуетажно легло ETAPA + матрак
Ново
-28 %
  Наличност 6-8 седмици
2 080 лв 1 500 лв
Детско легло MEKA 2 + матрак
Ново
-25 %
  Наличност 6-8 седмици
630 лв 470 лв
Детско двуетажно легло LEON 2 Plus
-27 %
  Наличност 4-6 седмици
1 830 лв 1 330 лв
Детско легло AMINA + матраци
-30 %
  В НАЛИЧНОСТ
1 570 лв 1 100 лв
Детско легло RIDLEY + матрак
-32 %
  Наличност 6-8 седмици
650 лв 440 лв
Детско двуетажно легло OSINA
-30 %
  Наличност 6-9 седмици
1 250 лв 870 лв
Детско легло EMILIE + матрак
-29 %
  Наличност 6-8 седмици
1 120 лв 790 лв
Детско двуетажно легло OSINA 2
-30 %
  Наличност 6-9 седмици
1 140 лв 800 лв

Често задавани въпроси

 1. Да. На сайта на онлайн магазин Expedo можете да откриете различни видове детски легла с място за съхранение, както и на страницата на магазина във Facebook и Instagram.

 2. Не. При поръчка без регистрация са необходими само данни за фактуриране и адрес на доставка. При попълване на регистрационната форма всеки потребител трябва да предостави  точни и актуални лични данни.

 3. Плащането може да бъде по банков път или в брой при лично получаване на доставката.

 4. Цените на детските легла са между 330 лв. и 1770 лв.

 5. Доставката отнема от 3 до 5 седмици.

 6. Гаранцията на детските легла е 24 месеца.

 7. След като направите поръчка ще получите автоматичен имейл за потвърждение на поръчката. След това с вас ще се свърже служител, който ще потвърди поръчката и параметрите на стоките.

 8. Всеки клиент може да редактира или изтрие своя клиентски профил чрез съобщение към [email protected].както и  чрез заявка от регистрирания e-mail от клиентския профил.

  Ако доставката на поръчаното от вас детско легло се изпълнява от куриер или друга транспортна фирма, Expedo предоставя и Вашия телефонен номер за съгласуване на доставката.

 9. Expedo  предлага на всички свои клиенти опция за връщане на стока в гаранционен срок до 14 дни.

Намирането на достатъчно място в детската стая е един от най-честите проблеми, с които се сблъскват съвременните родители. Можете да решите проблема с намирането на място за съхранение на багаж в детската стая като изберете детско легло с допълнително място за съхранение.

 Детските легла с място за съхранение са отлична опция за спестяване на пространство и съхранение на различни видове багаж. 

Те са несъмнено мултифункционална мебел, която добавя не само практичност и удобство, но модерен елемент към детската стая. Детските легла от този тип  превръщат детската стая в едно приятно, уютно и удобно място за игри и учене.

Леглата от този тип имат редица преимущества пред другите видове легла. Те предлагат комфорт и осигуряват пълноценен сън за детето и в същото време предлагат функционален и удобен дизайн.

Ако искате да оползотворите максимално пространството в детската стая и да осигурите достатъчно простор за игри на своето дете, детските легла с допълнително място за съхранение са отличен избор за вас. 

Конструкциите на този тип легла съдържат различни елементи като например  изтеглящи се дълбоки чекмеджета, където могат да се побират различни по размери вещи на детето. Те са оборудвани с колелца, които им позволяват да се отварят лесно.

Интересният дизайн на този вид детски легла е постигнат от декоративните табли с детски мотиви и цветовите комбинации на ламинатните им плоскости. Те са обработени със защитен слой, който ги прави устойчиви на надраскване.

Детските легла с допълнително място за съхранение са перфектният избор на обзавеждане за семейства с повече от едно дете. 

Освен че предлагат практичност, детските легла от този вид могат да бъдат едно страхотно попълнение към цялостния интериор на детската стая.

Детските легла с място за съхранение са създадени така, че да следват развитието на детето и да растат заедно с него. Те се състоят от функционално легло, което върви в комплект със стълба, бюро, гардероб, рафтове и кутии за съхранение на различни вещи като спално бельо, дрехи, играчки. 

Този вид детски легла могат да включват както едно, така и две легла. Двете отделни легла са свързани помежду си с плътна конструкция и удобни и стабилни стъпала.

 

Без значение дали са двойни или единични в долната си част детските легла осигуряват просторно място за съхранение на различни по размери детски принадлежности.

Освен опция за съхранение на багаж, детските легла от този тип предлагат и бюра, където детето може да учи.

Стълбите при детските легла с място за съхранение могат да се нагласят в желана позиция спрямо предпочитанията на детето и родителя.

С цел осигуряване на безопасността на детето през деня и нощта детските легла с място за съхранение са оборудвани с предпазни елементи като прегради.В онлайн магазин Expedo ще откриете разнообразие от детски легла с място за съхранение изработени от висококачествени материали. Направени са от висок клас ламинирано ПДЧ. Ламинатната им конструкция осигурява здравина, издръжливост  и стабилност. 

Детските легла са налични в различни размери, цветови схеми и дизайни и са изработени от висококачествен дървен материал, който гарантира тяхната надеждности безопасност за децата.

 

В магазина ще откриете както детски легла с модерни елементи, така и такива с класически и семпъл дизайн. Могат да се приспособят към всеки един интериор на детска стая.

Детските легла имат декоративни издълбани табли, направени от MDF плоскости. Те са с едновременно естетическа и защитна функция. Предпазните бариери на леглата могат да се махат.

Повърхността на предлаганите детски легла е със специално защитно покритие, което ги прави устойчиви на надраскване и амортизация. Боядисани са с екологичен лак, който е безвреден за децата.

Детските легла се предлагат с допълнителен матрак с висококачествена PUR пяна и FLEX решетка с гъвкави подложки, която осигурява защита за детето от падане.

 

 Матраците към детските легла са с антиалергично подвижно махащо се покритие, което не предизвиква алергии.

При някои модели детски легла с място за съхранение има опция за избор на размера на зоната на сън, както и цветовата гама.