Поръчай легло | БЕЗПЛАТНО КАЧВАНЕ до всеки етаж | до края на октомври

Бебешки креватчета

Легло SPARTAN 90
Безплатно качване до етаж
-23 %
  Наличност до 25 дни
560 лв 430 лв
Детско легло MOBY
-24 %
  Наличност Доставяме до 12.12.2022
620 лв 470 лв

Често задавани въпроси

 1.  

  Да. На сайта на онлайн магазин Expedo можете да разгледате богат каталог с бебешки креватчета в различни дизайни, както и на страницата на магазина във Facebook и Instagram.

 2. Не. При поръчка без регистрация са необходими само данни за фактуриране и адрес на доставка. При попълване на регистрационната форма всеки потребител трябва да предостави  точни и актуални лични данни.

 3. Плащането за поръчка може да бъде по банков път или в брой при лично получаване на доставката от куриер.

 4. Цените на бебешките креватчета са в диапазона между 240 лв. и 560 лв.

 5. Доставката на бебешко креватче отнема от 15 до 20 работни дни

 6. Бебешките креватчета са с гаранция 24 месеца.

 7. След като направите поръчка ще получите автоматичен имейл за потвърждение на поръчката. След това с вас ще се свърже служител, който ще потвърди поръчката и параметрите на стоките.

 8. Всеки клиент на Expedo може да редактира или изтрие своя клиентски профил чрез съобщение към [email protected]. Може да го направи и чрез заявка от регистрирания e-mail от клиентския профил.

  Ако доставката на избраното от вас бебешко креватче се изпълнява от куриер или друга транспортна фирма, Expedo предоставя и Вашия телефонен номер с цел съгласуване на доставката.

 9. Всички клиенти на Expedo имат право на рекламация в срок от 14 дни след получаване на доставката.

Знаем добре, че пълноценният сън е много важен за правилното развитие на детето, особено през първите годинки от неговия живот. А комфортният и здравословен сън зависи основно от средата, в която спи бебето.

Затова и изборът на подходящо бебешко креватче е важен и не бива да се подценява. То несъмнено е един от най-важните детайли в обзавеждането на бебешката стая. Изборът на висококачествено удобно бебешко креватче гарантира безопасността и комфорта за вашето бебе.

Важни фактори при избора на бебешко креватче са качеството на изработката на бебешкото креватче, размерите му, използваните материали в конструкцията му, а също и дали отговаря на изискванията за безопасност и качество.

Матракът на бебешкото креватче също е важен детайл. Особено важно е бебешкото креватче да осигурява нужното ниво на комфорт и защита, от което се нуждае всяко бебе. 

Бебешкият матрак трябва да бъде изработен от висококачествени материи, които са дишащи и осигуряват комфорт и проветривост. По този начин се създава една хигиенна среда за спане в стаята на бебето.

Най-подходящ избор за практичните родители са бебешките креватчета, които следват растежа на бебето и му осигуряват максимално удобство и защита от нараняване през всеки етап от неговото развитие.

Към избора на бебешко креватче трябва да се подходи с внимание. Важно е то да бъде с високо качество на изработката и да осигурява комфорта и надеждността, от които се нуждае всяко малко съкровище.

В онлайн магазин Expedo ще откриете богата гама с различни видове бебешки креватчета. Онлайн магазинът предлага бебешки кошари и единични бебешки креватчета в различни:

 • размери,
 • декори,
 • дизайни на изработката,
 • приятни бебешки цветове. 

Бебешките креватчета са със семпъл и в същото време съвременен дизайн, който се вписва в интериора на всяка модерна бебешка стая и създава една страхотна атмосфера.

Бебешките креватчета разполагат с удобни матраци от висококачествена  PUR пяна и имат здрави конструкции от ламинирано ПДЧ.

Матраците на бебешките креватчета осигуряват правилна позиция на тялото на бебето и пълноценен сън.Те предлагат на бебето максимален комфорт и спокоен сън през цялата нощ.

Освен че са комфортни, матраците на бебешките креватчета са хипоалергенни и не съдържат вредни за бебешкото здраве вещества.

В магазина ще откриете както класически и изчистени модели бебешки креватчета, така и такива с по-модерни и разчупени дизайни.

Предлагат се бебешки креватчета и кошари с уникален атрактивен за децата дизайн, който е супер допълнение за всеки тип бебешки интериор. 

Някои модели бебешки креватчета са във формата на къща, а други имат декоративни табли с мотиви от детски приказки, които развиват въображението на детето. 

При някои модели бебешки креватчета височината на зоната на спане може лесно да се регулира.

Бебешките креватчета са анатомични и следват естествената форма на тялото на бебето. По този начин се осигурява пълноценна почивка и здравословен сън за вашето бебе. 

Матраците им са изработени от висококачествени и хипоалергенни материали и пълнеж.  

Рамките им са изработени от масивна борова дървесина с високо качество и са покрити със специален защитен слой, който ги предпазва от повреда. Защитното им покритие им осигурява устойчивост срещу надраскване и гарантира  дълъг живот на бебешкото креватче.

Ламинатните плоскости на бебешките креватчета имат ABC кант, който ги прави устойчиви на повреди. Боядисани са с безвредни бои и не съдържат вредни вещества. 

 Освен това имат весел дизайн в приятни цветове, който е отлично допълнение към всяка детска стая. Имат уникален модерен дизайн, който ще направи бебешката стая още по-приятно място.

Бебешките  креватчета имат стабилни и здрави защитни рамки и високи прегради, които предпазват бебето от падане и му осигуряват защита. 

Някои модели бебешки креватчета са оборудвани с просторно място за съхранение на различни принадлежности за бебето като някои креватчета са оборудвани с чекмеджета.

 Можете да избирате от различни варианти бебешки креватчета с място за съхранение. Някои модели бебешки креватчета се предлагат с допълнителни детски матраци и подматрачна решетка.