ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 02.05

Вдъхновение от Expedo: Уютен дом според Лусия Новакова

Eliška Kašperanová
23.4.2024

В днешната статия от поредицата вдъхновение, от Expedo, разглеждаме уютния дом на инфлуенсъра Лусия Новакова. Лусия e инфлуенсър, позната предимно от риалити предаванията „Островът на любовта“ и „Мис 2021“, тя не се страхува от по-атрактивните цветни тапицерии и благодарение на това домът й излъчва положителна енергия и закачливост. Ние  с гордост можем да кажем, че мебелите от Expedо са част от нейния уютен дом. 

Вдъхновение от Expedo: Уютен дом според Лусия Новакова

Отличителен елемент в хола е креслото SAKO. Креслото е тапицирано с качествени материали, а благодарение на емблематичната си форма осигурява максимален комфорт по време на почивка и релакс. Краката от масивно дърво осигуряват стабилност и здравина.  Имате и възможност за закупуване  на табуретка. Ако този цвят е твърде ярък за Вас, можете да изберете и от други опции. Не се страхувайте от тези характерни дамаски, които ще придадат на Вашия интериор уют и свежест.

armchair SAKO.jpg (150 KB)

Следващия  продукт от нашата страница, който Лусия избра за спалнята си е тапицирано boxspring легло GOJA + топер с бяла еко кожа. Модерно легло, чиято доминираща характеристика е ватираната табла. Предимството е вградената рамка и матракът с топер, които осигуряват максимален комфорт по време на Вашата почивка. Друг плюс е голямото място за съхранение на завивки. Можете да избирате различни тапицерии и размери на спящата площ. Основните предимства на  леглата боксспринг  са:

  1. Висока площ
  2. Голяма товароносимост и дълъг експлоатационен живот
  3. Модерен стил
  4. Голямо място за съхранение

bed GOJA.jpg (127 KB)

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни