Холни гарнитури и бокспринг легла - Ние не само ще Ви ги доставим, но и ще ги сглобим, като вземем и старите мебели 

Грижа за мебелите

Идеи
Грижа за мебелите
Markéta Etrychová
31.8.2023

Матраците са най-важното оборудване за спалнята. С течение на времето върху тях могат да се образуват неприятни мъхести топчета. Тези мъхчета не само развалят външния вид на матрака, но и могат да ограничат неговия комфорт и хигиена. Въпреки това, преди да започнете, да мислите за закупуване на нов матрак, опитайте тези 5 ефективни съвета за премахване на мъха и удължаване на живота на вашия матрак.

Грижа за мебелите
Alexandra Doskočilová
11.5.2023

Градинските мебели са красиво допълнение към всяко открито пространство, добавяйки стил и комфорт. Въпреки това, те могат да бъдат податливи на повреди от различни влияния, особено от дъжд. Без подходяща защита градинските мебели могат бързо да избледнеят или да се повредят. В днешната статия ще ви покажем няколко начина, как да съхраните градинските мебели.

Идеи
Грижа за мебелите
Markéta Etrychová
27.4.2023

Дайте втори живот на старите мебели. Ремонтирайте гардероба на баба ви, скрина или други мебели от масивно дърво със собствените си ръце. Предлагаме ви лесна процедура за обновяване на мебели. Няма причина да изгаряте старите мебели през филипо-яковата нощ или на Хелоин.( В нощта 30.IV.  срещу 1.V., е празника на св. Филип и св. Яков, като символ на отминаването на зимата – в Чехия).

Alexandra Doskočilová
30.3.2023

Пролетта е във въздуха. което означава, че е време да започнете да подготвяте вашите градински мебели за летния сезон. Независимо дали ще поканите вашите приятели, семейство или просто ще се почивате на слънце, удобните и добре поддържани градински мебели са много важни. В тази статия ще разгледаме някои ключови стъпки, които можете да предприемете, за да подготвите вашите градински мебели за предстоящия сезон.

Идеи
Jana Budinská
6.1.2023

Качественият и пълноценен сън на вашите гости, зависи от избора на легло и най-вече от подходящия матрак и рамка за легло. Предлагаме ви няколко съвета как да се грижите за хотелските легла и матраци, така че да запазят качествата си за дълго време. Подарете на своите клиенти спокоен и необезпокояван сън. Нека се чувстват с вас, като у дома си.

Грижа за мебелите
Markéta Etrychová
20.10.2022

Всяка мебел заслужава правилна грижа. Не така стоят нещата с офис стола. Важно е редовното отстраняване на праха и грубите замърсявания. Образувалите се вече засъхнали петна се почистват лесно, с препарат за миене на съдове и хладка вода, или със специален препарат за мека мебел. Никога не използвайте груби четки върху тапицерията, които ще я повредят или надраскат необратимо.

Детска стая
Идеи
Грижа за мебелите
Alexandra Doskočilová
15.9.2022

Тъй като бавно наближава края на летния сезон и скоро започваме подготовката за зимния, това е последният ни шанс да извадим скарата, необходимите инструменти и да се отпуснем. Може вече след тазгодишния невероятен сезон да сте пробвали всички класически рецепти, така че в края на лятото, ви предлагаме още няколко съвета, как да завършите сезона на скара по интересен и нетрадиционен начин.

Идеи
Грижа за мебелите
Markéta Etrychová
4.8.2022

Мебелите от ратан за градината все още са много популярни. И нищо чудно. Издръжливостта и здравината символизират, както естествения, така и изкуствения ратан. Знаете ли как да се грижите за вашата градинска мебел от ратан, така че да издържи като нова? Предлагаме ви лесни съвети как да се грижите за мебели от изкуствен и естествен ратан.

Идеи
Консултация
Markéta Etrychová
5.5.2022

Молците в гардероба могат да създадат много неприятности. Знаете ли, че можете да премахнете молците с черен пипер или лавандула? Поставете стръкчета лавандула между дрехите и черен пипер на дъното на гардероба. След няколко дни  силният аромат на пипер изчезва, затова го заменете с нов. Също така можете да изнесете дрехите си на студа през зимата, след което да почистите внимателно гардероба си.

Идеи
Грижа за мебелите
Markéta Etrychová
14.2.2022

Едва ли има по-подходящо помещение за съхранение на обувки от антрето. Всеки ще се съгласи, че там обикновено много бързо може да настъпи хаос, особено ако разполагаме с малко антре и  голям брой обувки.

Тъй като антрето е първото място на което попадаме, когато влезем в едно жилище, затова и си заслужава да вложим усилия в това то да е добре подредено и красиво мебелирано.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни