Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

Започва сезона на открито: Подготовка на градинските мебели.

Пролетта е във въздуха. което означава, че е време да започнете да подготвяте вашите градински мебели за летния сезон. Независимо дали ще поканите вашите приятели, семейство или просто ще се почивате на слънце, удобните и добре поддържани градински мебели са много важни. В тази статия ще разгледаме някои ключови стъпки, които можете да предприемете, за да подготвите вашите градински мебели за предстоящия сезон.

Започва сезона на открито: Подготовка на градинските мебели.

Следването на тези прости стъпки ще ви помогне да запазите мебелите си в добро състояние в продължение на много години.

  1. Почиствайте мебелите редовно
  2. Пазете мебелите от влиянието на околната среда
  3. Използвайте защитни покрития
  4. Внимавайте за ръжда
  5. Поправете всички повреди

wooden garden furniture.png (1.95 MB)

1. Почистете и огледайте мебелите

Първата стъпка при подготовката на градинските мебели е цялостното им почистване. През зимните месеци може да са се натрупали прах и мръсотия върху вашите мебели, така че е важно да ги почистите добре. Започнете, като използвате четка с мек косъм или кърпа, за да отстраните всяка отделна мръсотия, и след това почистете повърхността на мебелите с топла сапунена вода. Не забравяйте да изплакнете мебелите обилно с чиста вода, за да отстраните остатъците от сапун.

Докато почиствате мебелите, използвайте възможността да ги проверите за признаци на повреда. Потърсете пукнатини, петна от ръжда или други признаци на износване, които може да са се появили през зимата. Ако забележите някаква повреда, засегнатите части може да се нуждаят от ремонт или подмяна, преди да могат мебелите да се използват отново.

garden furniture.png (2.08 MB)

2. Защитете мебелите

След като мебелите са чисти и сухи, е важно да ги предпазите от влиянието на околната среда. Ако нямате закрито външно пространство, помислете за инвестиране в покривала за мебели. Те ще ви помогнат да защитите мебелите си от повреда, от дъжд, вятър и слънце. Потърсете калъфи, изработени от висококачествени, устойчиви на атмосферни влияния материали, които пасват добре на вашите мебели.

Ако имате дървени мебели, може да помислите за нанасяне на защитно покритие с масло или восък. Това ще помогне за предпазване на дървото от влага и увреждане от слънцето, и също така ще помогне да се запази естествената му красота. Уверете се, че сте избрали продукт, подходящ за вида дърво, от което са изработени мебелите, и следвайте внимателно инструкциите на производителя.

outdoor furniture.png (2.54 MB)

3. Правилно съхранение на мебелите

Можете да помислите за съхранение на градински мебели на закрито извън сезона. Това ще ги предпази от времето и ще удължи използването им. Ако нямате място на закрито, помислете за инвестиция в навес или градински заслон. Не забравяйте да почистите и защитите мебелите, преди да ги приберете, и следвайте инструкциите на производителя за разглобяване и повторно сглобяване на мебелите.

rattan garden furniture.png (1.80 MB)

Като почиствате и проверявате мебелите си, ги  предпазвате от атмосферните влияния, съхранявайки ги правилно извън сезона, можете да удължите живота им и да ги поддържате страхотни за много години напред. Така че започнете днес и се наслаждавайте на вашето открито пространство през целия сезон!

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни