При покупка над 240 лв имате ТРАНСПОРТ и ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО

Съвети и трикове

Идеи
Jana Budinská
9.5.2024

Важно ли е да се грижим за пердетата и завесите? Ако искате да удължите живота им, да ги поддържате в добро състояние и да украсяват красиво интериора Ви, тогава да. Предлагаме Ви няколко съвета, за да поддържате пердетата и завесите винаги чисти и свежи.

Идеи
Eliška Kašperanová
21.3.2024

Пролетта най-накрая дойде! След дългата и студена зима природата се събужда, а с нея и желанието за промяна и подновяване. С малко усилия и креативност, можете лесно да преобразите интериора си, създавайки уютно и приятно пространство за почивка и забавление. В тази статия ще Ви предложим 7 лесни стъпки, които  ще Ви помогнат в това. Вдъхновете се от нашите съвети и направете пролетното преобразяване на Вашия дом.

Идеи
Eliška Kašperanová
14.3.2024

Имате само половин час, а кухнята прилича на бойно поле след кулинарна битка? Не се притеснявайте! С малкото свободно време,  което  имате, можете да я подредите и да оправите  бъркотията. Достатъчно е да последвате нашите препоръки и ще се изненадате колко бързо можете да се справите. Пригответе препаратите и да действаме.

Консултация
Jana Budinská
29.2.2024

Всяка седмица увеличаваме нашите предложения с нови комплекти мека мебел. Следваме съвременните тенденции, грижим се модерният стил да бъде съчетан с функционалност и естетичност. Предлагаме Ви богат асортимент от дивани, от минималистични и изчистени линии до ретро вдъхновения.

Идеи
Jana Budinská
22.2.2024

Някои растения са известни със способността си да подобряват качеството на въздуха чрез абсорбиране на вредните вещества. Предлагаме Ви няколко съвета за 4 атрактивни растения, които не само ще придадат чар в интериора, но най-вече ще допринесат за почистването на въздуха и създаването на по-здравословна среда в дома Ви.

Идеи
Jana Budinská
15.2.2024

Ароматизирането на вашия дом без химически съставки и продукти е най-добрият начин да поддържате приятен аромат в дома си без изкуствени и синтетични вещества. Предлагаме ви 5 естествени и ефикасни начина да ароматизирате дома си. Освен това ще се вдъхновете от рецепти за приготвяне на любимите ви аромати у дома.

За нас
Консултация
Kateřina Pelejová
8.2.2024

Замисляте се да закупете нови мебели, но не знаете откъде да ги поръчате? Ето няколко причини, защо да пазарувате точно от нас! Вярваме, че ще останете ентусиазирани, когато посетите нашата уеб страница! Ние се гордеем с това, че можем да Ви предложим не само богат избор от качествени мебели, но и отлично обслужване, които ще Ви осигурят удобството за безгрижна покупка.

Идеи
Eliška Kašperanová
1.2.2024

С наближаването на празника на любовта се отваря възможност за изразяване на чувствата, които изпитваме към половинките си. Какво може да бъде по-близко и по-лично от ръчно изработена картичка с пожелания за Свети Валентин? В днешната статия ще разгледаме вдъхновяващи идеи, как да създадете незабравими картички за деня на любовта, които ще предадат не само думи на любов, но и Вашето собствено творчество. Пригответе ножици, лепило, цветни хартии, маркери и нека творим. 

Идеи
Грижа за мебелите
Eliška Kašperanová
25.1.2024

Вече не Ви харесва да купувате скъпи химически продукти и бихте искали да използвате природни средства? В тази статия ще ви представим 7 бързи инструкции, как лесно да си направите подобни препарати у дома. Не само ще спасите природата и портфейла си, но и вашите мебели ще оценят нежното нехимично третиране.

Идеи
Eliška Kašperanová
11.1.2024

Как да почистите мивката, за да изглежда като нова? В тази статия Ви представяме прости съвети, как да се преборите със застоялата и в някои случаи непривлекателно миришеща мивка. Ще се спрем подробно за поддръжката на различните компоненти, за да постигнете оптимален резултат без риск от повреда.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни