Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

Направи си сам: картички за Свети Валентин

С наближаването на празника на любовта се отваря възможност за изразяване на чувствата, които изпитваме към половинките си. Какво може да бъде по-близко и по-лично от ръчно изработена картичка с пожелания за Свети Валентин? В днешната статия ще разгледаме вдъхновяващи идеи, как да създадете незабравими картички за деня на любовта, които ще предадат не само думи на любов, но и Вашето собствено творчество. Пригответе ножици, лепило, цветни хартии, маркери и нека творим. 

Направи си сам: картички за Свети Валентин

Картичка с 3D ефект

Какво ще ни трябва:

  • 2x A4 бяла хартия
  • Цветни блестящи хартии (червена, розова)
  • Черен маркер
  • Ножица
  • Лепило

Метод:

Първо изрязваме три различни по големина сърца от блестяща хартия. По две парчета от всеки размер, така че да имаме общо 6 сърца. Същата декоративна хартия ще използваме, за да направим кръгчета, които ще служат като декорация около 3D кутията. Прегъваме бялата хартия А4 на две, така че да получим формата на поздравителна картичка. От второто листче изрязваме лента, която прегъваме на две. Отрязваме краищата му от едната страна и ги прегъваме така, че да имаме декоративен бордюр, който после декорираме с помощта на маркер. След това всичко, което трябва да направите, е да залепите всички компоненти върху подготвената картичка и да добавите любовното послание към Вашата половинка.

 3D valentines card.jpg (126 KB)

Картичка с въздушен балон на любовта

Какво ще ни трябва:

  • A4 бяла хартия
  • Цветна хартия (червена, розова)
  • Черен маркер
  • Ножица
  • Лепило

Метод:

Първо отново ще изрежем различни по големина сърца от червена и розова хартия. Сгъваме бялата хартия наполовина, за да създадем формат на поздравителна картичка. Този път ще декорираме първата страница, за да имаме място вътре за по-дълго обяснение в любов. Ще украсим ръбовете с черен маркер с малки линии, които ще създадат завършен ефект. В средата ще очертаем кошницата на нашия любовен балон, който ще завършим с готовите сърца, които ще оформят горната част. Първо залепваме една голяма - от червена хартия и върху нея една по-малка от розова хартия за контраст. Тогава няма граници за творчеството. По-малки сърца могат да бъдат залепени или отпред на балона, или от вътрешната страна на картичката, за да украсите текста.

valentines card with hearts.jpg (41 KB)

Съвършена „несъвършена“ картичка със сърца

Какво ще ни трябва:

  • A4 бяла хартия
  • Водни бои
  • Четка

Метод:

Третата картичка няма да отнеме много време и ще Ви трябват само няколко инструмента, за да я подготвите. Първо, както при предишните картички, сгъваме бялата хартия наполовина. Отново украсяваме отпред. Този път обаче няма да изрязваме сърца от цветна хартия, а ще използваме водни бои. Целта не е едно сърце да прилича на друго. Тук се придържаме към мотото в несъвършенството е красотата“. Изберете различни цветни комбинации и размери.

valentines card with hearts 2.jpg (312 KB)

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни