ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 02.05

Вдъхновение: Внесете пролетта във вашия интериор

Природата отново се събужда към живот. Събудете и дома си. Внесете в него пролетна свежест и нова енергия. Посрещнете първите дни на пролетта, декорирайки всички стаи в светли цветове, допълнени със свежи цветя и декорации. Пролетният интериор трябва да е просторен и пълен със светлина. Вдъхновете се от няколко съвета, които можете да направите веднъж или два пъти.

Вдъхновение: Внесете пролетта във вашия интериор

Листа и цветни мотиви

Преобладаващият цвят на пролетта несъмнено е зеленият  и жълтият. Пренесете се от  всекидневната или спалнята към свежата природа. Можете лесно да постигнете желания ефект с аксесоари или тапети. Големите зелени листа или цъфналите цветя подчертават цялостната светла атмосфера в пространството. Не обичате големите промени? Опитайте с  декоративни възглавници или спално бельо в приятни меки цветове с естествени мотиви.

137196.jpg (135 kB)

Материали, вдъхновени от природата

Дървото, естественият ратан или зюмбюлът са модерни през последните няколко години. Заменете класическите саксии с кошници за зюмбюл, металните столове с ратанови или масата с дървен плот. Естествените материали предизвикват неповторимата атмосфера през първите топли дни.

Можете също да се насладите на пролетта чрез съдовете за хранене. Сервирайте зелени ястия върху чинии от акациево дърво или използвайте подложки от естествени материали. В банята ще оцените отворените дървени рафтове, които проветряват пространството.

137109.jpg (60 kB)

Пастелни тонове

2022 година е обвита в много пъстри цветове, които не трябва да липсват и във вашия дом. Завръщането на пастелно лилавият, изумруденият или жълтият цвят ще зарадва любителите на креативността. Модерният цвят на лавандулата, символизира промяната и изобретателността. Опитайте се да го включите в стаята под формата на възглавници или шалтета. Успокояващият сиво-син нюанс  е подходящ за спалнята или детската стая. Ще оцените свежестта му през пролетта.

Зеленото принадлежи на пролетта. Не се притеснявайте, не е необходимо да променяте цвета в грахово зелено.  Заложете на неутрален маслинен нюанс. Има успокояващ ефект и е свързан с пролетта! Идеален цвят за по-големи тапицирани мебели като дивани или фотьойли.

interiér plný květin.jpg (136 KB)

Светлина и пространство

С първите лъчи пуснете слънцето в стаята и проветрете. Не покривайте прозорците с плътни завеси или щори. Оставете стаята да диша. Съсредоточете се и върху пролетното почистване. Измийте прозорците и первазите. Украсете ги с великденска украса или цветя. Поставете градински или балконски мебели и се насладете на първите дни на пролетта в уюта на собствения си дом. 

Вдъхновение:

143598.jpg (39 kB)

 

relax corner.jpg (105 kB)

 

137111.jpg (150 kB)

 

narcisses.jpg (64 kB)

 

přírodní truhlík na květiny.jpg (91 KB)

 

jarní květina doma.jpg (57 KB)

 

tapeta s květinou.jpg (93 KB)

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни