Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

Новости при диваните

Всяка седмица увеличаваме нашите предложения с нови комплекти мека мебел. Следваме съвременните тенденции, грижим се модерният стил да бъде съчетан с функционалност и естетичност. Предлагаме Ви богат асортимент от дивани, от минималистични и изчистени линии до ретро вдъхновения.

Новости при диваните

В Expedo.bg всеки може да намери своя комплект от дивани-мечта, които отговарят на неговия вкус и стил. Нашите комплекти от дивани ще изпълнят изискванията на всеки клиент, ще придадат на интериора Ви модерен стил и ще осигурят максимален комфорт във Вашия дом.

За любителите на комфортната почивка и елегантния стил, представяме новите ни дивани:

1.      Диван MIRANA

Ако търсите по-малък диван, диванът Mirana е правилният избор. Изцяло тапициран, който можете да поставите във всеки интериор. Отличава се със своя модерен и семпъл стил. Материята наподобява рипсено кадифе и е много мека и приятна при допир. Предимството на този диван е мястото за съхранение и разтегателният механизъм, благодарение на който лесно можете да трансформирате дивана в легло. Пълнежът осигурява максимален комфорт при сядане и опора на тялото. Можете да избирате няколко варианта на тапицерията от тъмни нюанси до светло бежово.

Mirana 240041.png (632 KB)

2.      Ъглов диван  TAMIS

Много популярни са диваните в Г-образна форма, като сред новите ни продукти се откроява ъгловият диван Tamis. Той ще Ви впечатли от пръв поглед със своя семпъл и изчистен стил, както и с голямото пространство за комфортна почивка. Предимството на дивана е, че лесно се трансформира в удобно легло за Вашите гости. С този диван можете да изберете ориентацията на ъгъла и цвета на тапицерията, според Вашите нужди и вкус.

Tamis 255505.png (1.35 MB)

3.      Разтегателен диван в П-образна форма ASTRA

От по-големите дивани Ви представяме диван Astrа. Модерният стил на този диван ще освежи всеки хол. Капитонираният пълнеж и високите дървени крака придават на дивана луксозен вид. Диванът включва две декоративни възглавници, които ще осигурят максимален комфорт. Предлага голямо място за съхранение и разтегателен механизъм, който трансформира дивана в удобно легло. Можете да избирате  няколко вида тапицерии.

Astra 239548.png (1.05 MB)

4.      Комплект мебели за хол MEFIS

Ако имате голямо пространство и нужда от комфорт, комплектът за хол Mefis е най-доброто решение. Mefis е модерен комплект, който впечатлява със своя семпъл скандинавски стил. Изработен е от качествени материали. Комплектът включва изцяло тапициран диван, удобно кресло и табуретка. Модерните стоманени черни крака осигуряват стабилност и здравина. Диванът е с разтегателен механизъм, който лесно трансформира дивана в легло.

Mefis 255921.png (1.08 MB)

5.      Ъглов диван CANIA

Втората избрана от нас Г-образна мека мебел е ъгловият диван Cania. Модерен стил и максимален комфорт са неговите предимства. Регулируемите облегалки за глава осигуряват перфектна почивка. В зависимост от Вашия интериор, можете да изберете правилната ъглова ориентация. Предимство е възможността за избор на няколко цвята на тапицерията, с възможност за избор на еко кожа в черно, сиво и бяло. Включва разтегателен механизъм, благодарение на който можете лесно да го трансформирате в удобно легло.

Cania 256259.png (1.04 MB)

СЪВЕТ: Използвайте услугите ни и ще останете доволни!

При диваните предлагаме качване до етаж, монтаж, изнасяне на опаковъчния материал и Вашите стари мебели. Пазарувайте от уюта на собствения си дом  дивани и оставете всички грижи около закупуването на мебели на нас!

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни