Холни гарнитури и бокспринг легла - Ние не само ще Ви ги доставим, но и ще ги сглобим, като вземем и старите мебели 

Антиалергично одеало, изработено от овча вълна GUSTI
Код на продукта:

Антиалергично одеало, изработено от овча вълна GUSTI

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Антиалергично одеало, изработено от овча вълна GUSTI

Това одеяло GUSTI,което ви предлагаме е подходящо за страдащи от алергия. Покритието му е от микрофибър и пълнеж от овча вълна. Одеялото е приятно при допир, пълнежът е пухкав и гъвкав. Вълната поддържа телесната температура по време на сън, осигурява топлина през зимата и не позволява на тялото да прегрява през лятото. Гарантира перфектна вентилация без загуба на топлина. Можете също така да си купете възглавница или целия комплект. Почивката е важна, а когато ти е топло и удобно се почива най- добре. 

Резюме:

  • антиалергично одеяло
  • одеяло от микрофибър и овча вълна.
  • пране до 40°C
  • удобен материал
  • задържа телесната температура
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(8:30-17:00)

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Боксспринг легло ISLAND с включен матрак
Най-продавани
-21 %

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.