Дървен стол SITDOWN 1
Код на продукта:

Дървен стол SITDOWN 1

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Дървен стол SITDOWN 1

Дървен стол SITDOWN 1 е изработен от масивен бор и обработен с прозрачен лак. Благодарение на тази технология животът на материала е удължен, поддръжката е опростена с подчертана естествена структура на дървото. Комфортът се осигурява от подплатена седалка и облегалка в кафяв цвят. Можете лесно да хармонизирате стола с останалата част от интериора.

Резюме:

  • Стол от масив
  • Екологичен лак
  • Естествен цвят на дървото
  • Тапицирана седалка и облегалка в кафяв цвят
Dřevěná židle SITDOWN 1
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(8:30-17:00)

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Дървена маса GOMORA
-31 %
  Наличност 6-8 седмици
360 лв 250 лв
Кръгла дървена маса NOE
-22 %
  В НАЛИЧНОСТ
270 лв 210 лв
Дървен стол SITDOWN 4
-33 %
  В НАЛИЧНОСТ
240 лв 160 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.