При покупка над 240 лв имате ТРАНСПОРТ и ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО

Фотьойл BRITAIN - АКЦИЯ
Код на продукта: 142999i

Фотьойл BRITAIN - АКЦИЯ

Код на продукта: 142999i

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Фотьойл BRITAIN - АКЦИЯ

Фотьойл BRITAIN е с пълнеж от пружина faliste и пяна за по голям комфорт. Тази мебел ще придаде на вашия апартамент модерно излъчване, благодарение на дизайна си, който представлява комбинация от еко кожа и плат. Заедно с фотьойла ще доставим възглавници, които са изработени от пяна и силикон и са с цип.

Резюме:

  • Удобен фотьойл
  • Комбинация от еко кожа и плат
  • Избор на комбинация от цветове
  • Възглавнички < / strong>
Křeslo BRITAIN - akce RO
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(По - Пе: 7 - 15:30)

Можете да ни питате за всичко *

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.