Шкаф SPARTAN 2D50
Код на продукта:

Шкаф SPARTAN 2D50

Код на продукта:

Очаквайте скоро

Описание на продукта: Шкаф SPARTAN 2D50

Шкаф SPARTAN 2D5 е изработен от висококачествен ламинат с ABS кант, който го предпазва от възможни повреди. Високият шкаф включва два рафта в средата, в горната и долната част на рафта има малки шкафова. Те са оборудвани с дръжка. Във всеки шкаф има два рафта. Можете да избирате комбинации от декори.

Резюме:

  • Висок шкаф
  • Ламинат
  • ABS кант
  • 2 рафта
  • 2 шкафа с дръжка
  • Комбинации от декор

Инструкции за сглобяване: Шкаф SPARTAN 2D50

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 325 40 123

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Бюро SPARTAN
-18 %

Бюро SPARTAN

  В НАЛИЧНОСТ
280 лв 230 лв
Скрин SPARTAN 2D2SZ
-22 %

Скрин SPARTAN 2D2SZ

  Наличност 5-7 седмици
360 лв 280 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Безплатен транспорт в цяла България

Безплатен транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Безплатно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.