Холни гарнитури и бокспринг легла - Ние не само ще Ви ги доставим, но и ще ги сглобим, като вземем и старите мебели 

Шалте BICOS
Код на продукта:

Шалте BICOS

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Шалте BICOS

Шалте BICOS. Модерният дизайн в елегантен стил ще намери своето място в спалнята. Покривалото е изработено от полиестер, декорирано с фини шевове. Меко и приятно при допир. Целта на шалтето е да предпазва леглото и спалното бельо. Препоръчваме пране при температура 30°C, без избелване и химически препарати. Благодарение на това ще запазите желаните свойства и ще удължите живота на тъканта. Възможност за избор от няколко предлагани цвята.

Резюме:

  • шалте
  • полиестер
  • пране при 30 °C
  • избор от няколко цвята
Přehoz BICOS
Přehoz BICOS
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(8:30-17:00)

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Матрачна решетка STANDART
-33 %
  В НАЛИЧНОСТ
60 лв 40 лв
Чаршаф с ластик FLERET
-40 %
  В НАЛИЧНОСТ
50 лв 30 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.