При покупка над 240 лв имате ТРАНСПОРТ и ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО

Скрин DITA K2D2SZ
Код на продукта:

Скрин DITA K2D2SZ

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Скрин DITA K2D2SZ

Скрин DITA K2D2SZ. Изработен е от висококачествен ламинат с дебелина 16 мм. с ABS кант, който предпазва материала от повреди и влаги. Скринът се състои от два шкафа и две чекмеджета. Шкафчетата са разделени от рафтове за по-лесмо подреждане на вещите. В средата има малко открито пространство. Можете да избирате от няколко комбинирани декора.

Резюме:

  • Скрин
  • Изработен от ламинат
  • ABS кант
  • 2 шкафчета
  • 2 чекмеджета
  • Отворено пространство
  • Избор на декори
Komoda DITA K2D2SZ
Komoda DITA K2D2SZ

Инструкции за сглобяване: Скрин DITA K2D2SZ

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(По - Пе: 7 - 15:30)

Можете да ни питате за всичко *

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.