Скрин DIVEDO OVG K2D3SZ

Скрин DIVEDO OVG K2D3SZ

Очаквайте скоро

Описание на продукта: Скрин DIVEDO OVG K2D3SZ

Скрин DIVEDO OVG K2D3SZ. Изработен е от висококачествен ламиниран плот с дебелина 16 мм. Той е защитен срещу механични повреди и влага от ABS кант. Скринът се състои от два шкафа отстрани и три чекмеджета в средата. Той е на високи пластмасови крака в черен гланц. Естественият декор на скрина е направен специално, а вратите и чекмеджетата са в бял гланц. Вратите и чекмеджетата са с малки дръжки.

Резюме:

  • Скрин
  • Изработен от ламинат
  • ABS кант
  • 2 вратички
  • 3 чекмеджета
  • Стилни крака
  • Комбиниран декор
Komoda DIVEDO OVG K2D3SZ
Komoda DIVEDO OVG K2D3SZ

Инструкции за сглобяване: Скрин DIVEDO OVG K2D3SZ

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 325 40 123

Можете да ни питате за всичко *

Оценки и отзиви на клиенти

Безплатен транспорт в цяла България

Безплатен транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Безплатно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.