Скрин RAMORA 3
Код на продукта:

Скрин RAMORA 3

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Скрин RAMORA 3

Скрин RAMORA 3. Впечатлява с изчистения си модерен дизайн. Изработен е от висококачествен материал с ABS кант. ABS кантът предпазва от механични повреди и влага. Осигурява голямо място за съхранение под формата на два шкафа, четири чекмеджета и два отворени рафта. За по-лесно боравене вратата е оборудвана с дръжки. Благодарение на външния си вид, скринът ще намери своето място във всеки интериор.

Резюме:

  • скрин
  • ABS кант
  • 2 шкафчета
  • рафт
  • 4 чекмеджета
  • модерен стил


Използвани материали:

  • PVC
Komoda RAMORA 3
Komoda RAMORA 3

Инструкции за сглобяване: Скрин RAMORA 3

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(8:30-17:00)

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Разтегалелен диван П-образен ALABAMA
Най-продавани
БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ
-20 %
Тапицирано кресло TORA
-31 %
  В НАЛИЧНОСТ
850 лв 590 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.