TВ маса DIVEDO OVG 135

TВ маса DIVEDO OVG 135

Очаквайте скоро

Описание на продукта: TВ маса DIVEDO OVG 135

Телевизионната маса DIVEDO OVG 135 е модерна и минималистична. Изработена е от висококачествен ламинат с дебелина 16 мм, включени са ABS ръбове. Тези ламинати предпазват от възможни повреди и влага. Масата включва два малки шкафа и два отворени рафта. Горната повърхност е достатъчно просторна, за да побере телевизора. Цялата телевизионна маса стои на стабилни крака в черно. Можете да избирате комбинация от естествен декор и блясък. В тази версия само вратата на шкафа е в лъскав декор.

Резюме:

  • Телевизионна маса
  • от ламинат
  • ABS ръбове
  • 2 отворени чекмеджета
  • 2 шкафа с дръжка
  • отличителни крака
  • комбиниран декор
TV stolek DIVEDO OVG 130

Инструкции за сглобяване: TВ маса DIVEDO OVG 135

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 325 40 123

Можете да ни питате за всичко *

Оценки и отзиви на клиенти

Безплатен транспорт в цяла България

Безплатен транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Безплатно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.