Холни гарнитури и бокспринг легла - Ние не само ще Ви ги доставим, но и ще ги сглобим, като вземем и старите мебели 

Витрина FRESH SWT 70 - АКЦИЯ
Код на продукта: 139702i

Витрина FRESH SWT 70 - АКЦИЯ

Код на продукта: 139702i

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Витрина FRESH SWT 70 - АКЦИЯ

Витрината FRESH SWT 70 ще ви зарадва с модерния си дизайн. Конструкцията е изработена от качествен ламинат, оборудвана е с ABS ръбове, които я предпазват от механични повреди и влага. Шкафът включва дълга врата, която е плътна отдолу, а остъклена отгоре. Вратата е снабдена с тесни елегантни дръжки за по-добро управление. Възможно е да закупите LED осветление за витрината.

Резюме:

  • витрина
  • изработена от ламинат
  • ABS ръбове
  • елегантни дръжки
  • шкаф
  • плътна врата
  • възможно LED осветление

Инструкции за сглобяване: Витрина FRESH SWT 70 - АКЦИЯ

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(8:30-17:00)

Можете да ни питате за всичко *

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.