Матрак от пяна LUSIA
Код на продукта:

Матрак от пяна LUSIA

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Матрак от пяна LUSIA

Матрак с пяна LUSIA е <ு двулицев. Това е хипоалергенен матрак със средна твърдост. Иработен от PUR пяна T28, която има висока устойчивост на деформация. Той има дишаща структура и е гъвкав. Повърхността на матрака е защитена от цип с затварящ се и лесно свалящ се ватиран калъф, който е много приятен на допир. Височината е около 14 см, включително покритието.

Резюме:

  • двулицев матрак
  • Средна твърдост - H3
  • PUR пяна T28
  • перящ се калъф с цип
  • Хипоалергенни свойства
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Матрак от пяна  SUSAN 15
-29 %
  Наличност 5-7 седмици
240 лв 170 лв
Матрак от пяна DE LUX
-26 %
  В НАЛИЧНОСТ
230 лв 170 лв
Матрак от пяна KLASA
-22 %
  В НАЛИЧНОСТ
320 лв 250 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.