При покупка над 240 лв имате ТРАНСПОРТ и ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО

Матрак в дървена рамка VELTIA KOMFORT
Код на продукта:

Матрак в дървена рамка VELTIA KOMFORT

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Матрак в дървена рамка VELTIA KOMFORT

Матракът в дървената рамка на VELTIA KOMFORT осигурява комфортен сън и лесно адаптиране към линиите на тялото ви. Матракът включва вградени пружини, които са анатомично разположени, за да образуват седем зони. Зониране на матраци означава, че матракът е разделен на седем зони с различна твърдост. На ниво рамо или прасеца пружините са по-меки, докато при области с високо натоварване като бедрата, гърба или шията те са по-твърди. Състои се от вградени пружини, които са затворени в плътни джобове и не се допират една до друга. Самият матрак е поставен върху здрава дървена решетка. Благодарение на това той може да бъде поставен в леглото без използването на друга решетка. Височината на матрака, включително покритието, е 21 см.

Резюме:

  • Матраци в дървена рамка
  • Пружини вградени
  • 21 см височина
  • Средна твърдост
Matrace v dřevěném rámu VELTIA KOMFORT
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(По - Пе: 7 - 15:30)

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Матрак в дървена рамка DONA
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
-31 %
  В НАЛИЧНОСТ
360 лв 250 лв
Тапицирано разтегателно легло  NAOMI
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
-22 %
  В НАЛИЧНОСТ
1 400 лв 1 090 лв
Нощно шкафче  SOVA
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
-32 %
  В НАЛИЧНОСТ
370 лв 250 лв
Матрак с мултипокет пружини SHEEP
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
-18 %
  В НАЛИЧНОСТ
340 лв 280 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.