При покупка над 240 лв имате ТРАНСПОРТ и ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО

Тапицирано легло CAPRICE с матрак, 180x200
Код на продукта:

Тапицирано легло CAPRICE с матрак, 180x200

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Тапицирано легло CAPRICE с матрак, 180x200

Тапицирано легло CAPRICE. Модерен стил с изчистени линии. Дървената рамка на леглото гарантира стабилност и здравина. Повдигнатото място за спане гарантира по-лесно ставане. Високата табла служи и за отпускане през деня. Предимството на леглото е мястото за съхранение под двата матрака. Леглото включва решетка. За удобство на леглото можете свободно да изберете матрак, например DE LUX от нашето предложение. Ниските хромирани крака осигуряват стабилност. Можете да избирате между няколко цветови варианта и размери.

Резюме:

  • тапицирано легло
  • решетка с матраци
  • място за съхранение
  • крака от хром
  • избор на размер
  • множество цветови вариации
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(По - Пе: 7 - 15:30)

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Чаршаф с ластик JERSEY
-44 %
  В НАЛИЧНОСТ
90 лв 50 лв
Чаршаф с ластик FLERET
-50 %
  В НАЛИЧНОСТ
100 лв 50 лв
Протектор за матрак  ZIRO
-22 %
  В НАЛИЧНОСТ
90 лв 70 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.