Многофункционална мебел BRINICA NR 14
Код на продукта:

Многофункционална мебел BRINICA NR 14

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Многофункционална мебел BRINICA NR 14

Многофункционалната мебел BRINICA NR 14 е красив комплект, подходящ за офиса или детската стая. Изработена е от ламинат с ABS ръбове и отвор без дръжка. Пълно е с интересни детайли и променливо място за съхранение под формата на скрин, затворени рафтове, бюро и гардероб.

Резюме:

  • Шкаф
  • Затворен рафт
  • Бюро
  • Гардероб
  • Функционални мебели от ламинат с ABS краища
  • Бяло и черно - матово тяло, гланцирани врати
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Гардероб ANIMAL
-21 %
  В НАЛИЧНОСТ
770 лв 610 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.