10 % отстъпка на всичко – на вече намалени стоки от 01. до 04. юни | с код EXPEDO10

Гардероб DOTA 3D
Код на продукта:

Гардероб DOTA 3D

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Гардероб DOTA 3D

Гардероб DOTA 3D. Изработен е от качествен ламинат с дебелина 16 мм. Трите врати са оборудвани с дръжки за лесно отваряне. Вътрешното оформление предлага място за съхранение под формата на рафтове и релса за дрехи. Модерният вид на гардероба добавя цвят в популярната комбинация от естествено дърво и матово черно. Може да се комбинира с други продукти на DOTA.

Резюме:

  • Гардероб
  • Изработен от ламинат
  • Рафтове и релса за дрехи
  • 3 врати
  • Опция с огледало
  • Модерен стил
Šatní skříň 3D MAREA

Инструкции за сглобяване: Гардероб DOTA 3D

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(7:00 - 15:30)

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Тапицирано легло DOUBLE 2
Най-продавани
-18 %
  В НАЛИЧНОСТ
990 лв 810 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.