Намаление на всички продукти до края на месец септември | -5% с код SALE5.

Ъглов диван BERYL
Код на продукта:

Ъглов диван BERYL

Код на продукта:

Очаквайте скоро

Описание на продукта: Ъглов диван BERYL

Ъглов диван BERYL. Модерна седалка, която гарантира комфорт благодарение на високите облегалки. Просторният напълно тапициран диван е подходящ за всяко помещение, което гарантира максимален комфорт. По -високите дървени крака осигуряват елегантност и здравина. Съставът на вътрешните материали са от висококачествена PUR пяна и пружини faliste. Можете да изберете страната на подлакътника и цвета на тапицерията.

Резюме:

  • висока облегалка
  • изцяло подплатен
  • високи дървени крака
  • PUR пяна и пружини faliste
  • избор на цвят и тапицерия
Rohová sedací souprava BERYL
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(8:30-17:00)

Можете да ни питате за всичко *

Оценки и отзиви на клиенти

Безплатен транспорт в цяла България

Безплатен транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Безплатно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.