Поръчай легло | БЕЗПЛАТНО КАЧВАНЕ до всеки етаж | до края на октомври

Високи легла

Тапицирано разтегателено легло APPLE
Безплатно качване до етаж
-24 %
  Наличност 6-8 седмици
1 210 лв 920 лв
Тапицирано легло с повдигащ механизъм GRETA + топер БЕЗПЛАТНО
Безплатно качване до етаж
-28 %
Тапицирано легло BASILIO
Безплатно качване до етаж
Изгодна доставка
-27 %
  В НАЛИЧНОСТ
2 330 лв 1 690 лв
Тапицирано разтегателно легло CASIA + топер БЕЗПЛАТНО
Безплатно качване до етаж
-18 %
Тапицирано разтегателно легло BRIGITE + топер БЕЗПЛАТНО
Безплатно качване до етаж
-18 %
Повдигнато легло ANGEL + решетка БЕЗПЛАТНО
Безплатно качване до етаж
-23 %
Тапицирано легло с повдигащ механизъм CORELA
Безплатно качване до етаж
-27 %
Тапицирано легло с повдигащ механизъм SABELLA
Безплатно качване до етаж
-26 %
  Наличност 5-7 седмици
1 290 лв 950 лв
Тапицирано легло CIROLA
Ново Безплатно качване до етаж
-29 %
  Наличност 20-30 дни
980 лв 700 лв
Тапицирано легло ELSA
Безплатно качване до етаж
-34 %
  Наличност 6-8 седмици
1 810 лв 1 200 лв
Тапицирано легло CLAUDIA + ТОПЕР
Безплатно качване до етаж
-35 %
  Наличност до 25 дни
1 630 лв 1 060 лв
Тапицирано разтегателено легло BETANIA
Безплатно качване до етаж
-34 %
Тапицирано легло с повдигащ механизъм ELBA
Безплатно качване до етаж
-29 %
  Наличност 4-6 седмици
2 190 лв 1 550 лв
Тапицирано разтегателно легло с пружини GLORIA + топер БЕЗПЛАТНО
Безплатно качване до етаж
-29 %
Тапицирано разтегателно легло REYNA
Безплатно качване до етаж
Изгодна доставка
-29 %
Тапицирано разтегателно легло TOMIO + горнище БЕЗПЛАТНО
Безплатно качване до етаж
-33 %
Тапицирано легло - boxspring DESPASITO + топер
Безплатно качване до етаж
-31 %
Тапицирано легло - boxspring MARTYN + топер
Безплатно качване до етаж
-29 %
  Наличност 4-6 седмици
990 лв 700 лв
Тапицирано легло-boxspring SENICA + топер
Безплатно качване до етаж
-29 %
  Наличност 4-6 седмици
1 610 лв 1 150 лв
Тапицирано легло-boxspring SENICA 2 + топер
Безплатно качване до етаж
-30 %
  Наличност 4-6 седмици
1 650 лв 1 150 лв
Тапицирано легло-boxspring SENICA 3 + топер
Безплатно качване до етаж
-31 %
  Наличност 4-6 седмици
1 670 лв 1 150 лв
Тапицирано легло-boxspring SICALA + топер
Безплатно качване до етаж
-31 %
  Наличност 4-6 седмици
1 340 лв 930 лв

Често задавани въпроси

 1. Да. На сайта на онлайн магазин Expedo можете да разгледате богатия каталог  на Expedo с високи легла, както и на страницата на магазина във Facebook и Instagram.

 2. Не. При поръчка без регистрация са необходими само https://www.expedo.bg/spalnja/garderobi/. При попълване на регистрационната форма всеки потребител трябва да предостави  точни и актуални лични данни.

 3. Плащането може да бъде по банков път или в брой при получаване на доставката, а също и на място във фирмения склад за стоки. Плащането може да се извърши и по банков път при лично вземане.

 4. Високите легла се предлагат в  размери 90х200 см., 120х200 см., 140х200 см., 160х200 см. и  180х200 см.

 5. Цените на високите легла варират в диапазона от 240 лв. до 1300 лв.

 6. Ако е на склад, доставката на високо легло се осъществява в период от 10 дни след потвърждаване на поръчката. Периодът за доставка е ориентировъчен. 

  Доставката може да отнеме от 2 до 8 седмици след потвърждаване на поръчката. Онлайн магазин Expedo предлага на своите клиенти възможност за безплатна доставка в цяла България.

 7. Гаранцията за високи легла е 24 месеца. Всеки потребител  има право да направи рекламация. Потребителят има опцията да избере между извършване на ремонт на стоката или замяната й с нова.

 8. След като направите поръчка ще получите автоматичен имейл за потвърждение на поръчката. След това с вас ще се свърже служител, който ще потвърди поръчката и параметрите на стоките.

 9. Потребителят има право да откаже и да поиска да върне поръчаните и закупени от него стоки в срок от 14 дни след получаването им на склад или на адреса за доставка. Те трябва да са в запазена опаковка в нейната цялост, тоест опаковката на пратката може да бъде отваряна. Стоката трябва да е във вида, в който е получена заедно с  документацията.

 10. Онлайн магазинът предлага на клиентите си опция за връщане на стока до 14 дни. Ако откриете дефект на стока в гаранционен срок, трябва да направите снимка на стоката. 

  Следващата стъпка е да попълните формуляр за връщане на продукт. Специалист по рекламациите прави оценка на неизправността и дефекта на стоката. Рекламациите се обработват  в срок от 30 дни.

Високи легла. Спалнята е една от стаите, където се нуждаем от максимален комфорт и удобство.Тя трябва да е място за релаксация и да предлага нужното спокойствие.

 Леглото е несъмнено е сред най-важните мебели за спалня,  които няма как да пропуснем. То е основната мебел, която носи най-много удобство и уют в една спалня.

Високото легло например е един отличен избор за тези от вас, които търсят още по-голямо удобство и спестяване на пространство в спалнята.То предоставя не само удобство, но и носи редица ползи за здравето.

Високите легла (наречени още регулируеми легла) са вид легла, които позволяват на човек лесно да стане от леглото. Те са предназначени основно за възрастни хора или хора, които страдат от  мускулно-скелетни проблеми

Подходящи са също и за хора, които са чувствителни към течения. Високото легло предпазва от студените течения, които се движат в долната част на пространството в стаята.

Възрастните хора изпитват трудност при седене или ставане от ниски повърхности. Затова и високите легла са отличен избор за тях. Те имат доказан терапевтичен ефект върху целия организъм и представляват една удобна и безопасна система за сън.

Техният уникален дизайн осигурява допълнителен комфорт и свобода на този, който ги използва. Отлично решение са за хора, които желаят легло, което може да се регулира според индивидуалните предпочитания. Високите легла осигуряват на всеки един здравословен и пълноценен сън.

Всяко високо легло предлага възможност за индивидуална настройка. Високите легла могат да се нагласят така, че да заемате желаната от вас позиция. 

Можете да накланяте долната или горната част на тялото си, да спите по гръб. Без значение в каква позиция искате да нагласите леглото можете да го направите по лесен  безопасен начин.

Освен че могат да ви помогнат да подобрите своето здраве, друго от главните  предимства на високите легла е, че могат да бъдат лесно съхранявани. Високите легла предоставят една добра възможност за организиране на пространството в дадена спалня. Това ги прави подходящ избор за малки жилища. 

Високите легла са с необичаен дизайн, което ги прави отлична мебел за създаване на уникален интериор в спалнята. Те могат да бъдат монтирани с допълнителни стъпала или стълба.

Също така, високите легла спестяват пространство, тъй като то е с по-малки размери в сравнение със стандартните легла. Някои видове високи легла се предлагат със системи за съхранение на багаж и дрехи и могат да играят ролята на шкафове или скринове. Това е допълнително предимство за малки по размери спални, където няма възможност за поставяне на повече шкафове или гардероби.

 

Високите легла премахват нуждата от поставянето на допълнително възглавници на леглото, които могат да доведат до болки в гърба или врата. Спането на високо легло гарантирано намалява болките в гърба и кръста, както и предотвратява появата на отоци в краката. Употребата на високо легло освен това може да ви помогне ефективно да преодолеете безсънието.

 

Високите легла осигуряват стабилна опора за гърба, което:

 • намалява натиска върху гръбначния стълб
 • гарантира липса на болка
 • качествен сън

Те наистина могат да подобрят качеството на живот и да ви накарат да се чувствате по-добре. Тъй като позволяват повдигане на краката в желана позиция, хората, които страдат от отоци в краката могат да избегнат появата на болка.

Употребата на високо легло също така облекчава симптомите на астмата, премахва хъркането, подобрява дишането, което спомага за по-доброто насищане на тялото с кислород.

В онлайн магазин Еxpedo ще намерите разнообразие от легла за всеки вид спален интериор. Магазинът предлага комфортни и висококачествени легла в различни размери, цветове и дизайни за всеки тип спален интериор. 

Високите легла в магазина се предлагат с различни функции за нагласяне. Всички предлагани високи легла са със висококачествена изработка и предлагат максимален комфорт и удобство при ежедневно ползване.