ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 02.05

Новогодишни решения: Организирана кухня

Имате чувството, че не сте в състояние да организирате кухнята според вашите представи. Предлагаме ви няколко съвета как да поддържате порядък  и да внесете в кухнята систематичен ред. Тези принципи и правила, можете лесно и бързо да приложите във всяка друга стая на вашата къща или апартамент.

Новогодишни решения: Организирана кухня

Кухненски органайзери

Органайзерите са най-страхотните и практични помощници, които ще осигурят ред и повече пространство в кухнята. И какво можете да си представите под това? Бюфети за чекмеджета, допълнителни рафтове за чекмеджета, рафтове за тигани, поставки за капаци, поставки за чаши, органайзери за хладилник, кухненски закачалки и др. Нека се запознаем с някои от тях.

Допълнителните рафтове за съхранение в гардероба, чекмеджета,  ще спестят много място и ще поддържат дома ви чист и организиран. С помощта на допълнителните рафтове във високия горен шкаф, можете да поставите плитки, дълбоки и десертни чинии една върху друга. В чекмеджето за почистващи препарати, също можете да  складирате различни препарати и върху тях, гъби и кърпи. Има различни видове и размери, които можете да ги използвате навсякъде и за всичко.

2.png (115 KB)

Органайзерите за тенджери, тигани и капаци е най-добре да поставите в долната част на кухненския модул. Благодарение на органайзера, можете да съхранявате повече съдове в чекмеджето. Вече не е нужно да губите време в търсене на капак за определена тенджера. Прегледно подредените съдове ще изглеждат страхотно и вие ще знаете към какво да посегнете веднага. Практично организираната кухня ще улесни и ускори приготвянето на храната.

3.png (404 KB)

Разделители за прибори, можете да поставите според размера на  чекмеджето. Помислете какво можете да поставите в него. Колкото повече неща организирате, толкова по-добре. Поставете прибори за хранене и кухненски инструменти (дървени лъжици, чукове за месо, отварачки за консерви, стъргалки и други) в един или повече органайзери. По този начин можете да съхранявате изненадващо голямо количество кухненски прибори като всичко ще бъде ясно и на мястото си.

4.png (1.17 MB)

Буркани, кутии и панери

Съхранявайте храната подредена и чиста. В бъркотията от отворени опаковки губите представа за храната, която имате в шкафа си. Храната бързо изсъхва, намокря се, а молци или други вредители могат да проникнат в нея. Вземете буркани, кутии, панери  и сложете веднъж

Най-популярният вариант са прозрачните буркани, в които можете да видите  съдържанието му. Ако искате да спестите пари, можете да ги замените и с обикновен буркан. Предлагат се и различни по размери  видове кутии, панери или органайзери за дребни храни като подправки или чай. Благодарение на тях поддържате ред, имате бърз преглед, а готвенето се превръща в удоволствие.

5.png (945 KB)

Подредени вещи

Отговорете си на въпроса. Кое за вас е важно в кухнята и кое не? Колко често използвате определени неща? Какво ще кажете за големи предмети в малка кухня? Ще откриете, че не използвате толкова често някои кухненски помощници и спокойно можете да ги преместите в шкаф или в друга стая.

Отървете се от ненужните и нефункционални неща. Тези, които не използвате или сте получили като подарък, но не харесвате особено, или сервизите от баба ви, които ви е жал да изхвърлите. Не се страхувайте да изхвърлите тези безполезни предмети, след няколко дни няма да ги помните. Изведнъж от малка кухня, ще създадете по-голямо и по-проветриво пространство в дома си.

Стискаме палци! Да успеете да организирате кухнята си ефективно и правилно! Вярвайте, че отново ще се влюбите и ще се почувствате добре в нея.

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни