Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

Как да подготвим детската стая?

Детската стая всъщност е толкова малък апартамент в едно. Между 4-те стени трябва да има достатъчно голямо пространство за игра, работна зона с маса, тихо място за спане и голямо количество място за съхранение на играчки, артикули и по-късно училищни пособия. Как да създадете място, в което детето ви ще се влюби и в същото време няма да се налага да сменяте половината мебели всяка година?

Как да подготвим детската стая?

1. Заложете на качествни основи

Когато купувате мебели за детска стая, не е нужно да се ограничавате до детската категория. Например, можете да изберете легло за дете над две години от класически детски легла или единични легла. Ако изберете легло с неутрален цвят с възможност за допълнително легло, децата ще бъдат доволни дори по-късно, когато техният приятел остане да спи. От значение е  да изберете обикновени мебели, които няма да отегчават децата след няколко години и пак ще бъдат функционални.

2. Неутралните цветове допълват аксесоарите

Елза и Анна от  Frozen се радват на момиченцето през стената, но след няколко години то може дори да не си спомни историята, от която ги познава. Когато изберете неутрални цветове на картини, мебели и подове, можете да добавите весела атмосфера към детската стая с цветни аксесоари, които лесно могат да бъдат заменени, след като  Frozen отшуми.

house for kids.jpg (88 KB)

3. Изобилие от място за съхранение = подредено помещение

Затворените шкафчета, кошниците с играчки и голямото място за вещи, настолните игри и лего кубчетата, ще помогнат за бързото почистване. Освен това, ако се замислите върху факта, че шкафчетата ще бъдат адаптирани към височината на детето, ще ви бъде по-лесно да му помогнете в неговата независимост.

4. Осветете си играта

Светлината трябва да съответства на възрастта и дейностите на детето, което прави в стаята си. За малките юноши и девойки е нощна лампа за леглото, която по-късно е лампа за бюрото. Това също зависи много от размера на стаята и нейната естествена светлина.

5. Малко пространство, страхотно забавление

За да изградите бункер от одеяла или да имате пространство, в което можете да оставите замък от кубчета за няколко дни, това са ситуации, които често се забравят при обзавеждането на детска стая. Променливостта обаче е важна, особено когато се проектира пространство, което трябва да служи добре за дълго време.

Когато обзавеждате детска стая, оставете малкият бъдещ обитател да го изрази. Според него какво не трябва да се забравя и как да се оборудва новата му  детска стая? Всичко, което трябва да направи, е да нарисува картина или да ви помогне да изберете спално бельо. Това са малките неща, които ще го накарат да се чувства по-добре в стаята си.

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни