Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

Основен СТАРТОВ ПАКЕТ мебели за първокласници

Първата учебна година е вълнуващ и важен етап в живота на всяко дете. За да може първокласникът да се концентрира напълно върху ученето и откриването на нови знания, е изключително важно да се оборудва мястото за учене с подходящите мебели, които да подпомогнат  неговата концентрация и удобство по време на учене. Предлагаме ви да разгледате основния СТАРТОВ ПАКЕТ мебели за първокласници.

Основен СТАРТОВ ПАКЕТ мебели за първокласници

Основният СТАРТОВ ПАКЕТ мебели за първокласници, трябва да осигурява нуждите на децата и да подпомага техният комфорт и концентрация по време на учене. С подходящото оборудване първата учебна година ще бъде много по-приятна за децата и ще им помогне по-лесно да се адаптират към новите предизвикателства, които учението носи.

Бюра за деца

Изборът на подходящи бюра за първокласници е ключът  за тяхното удобство и правилна стойка при подготовка. Бюрото на детето трябва да е достатъчно просторно за писане, рисуване и работа с учебници. Също така е препоръчително да изберете маса с регулируема височина, за да може да се адаптира към растежа и нуждите на вашето дете. В идеалния случай детското бюро,  трябва да бъде достатъчно стабилно и изработено от висококачествени материали, които могат да издържат при ежедневна употреба.

Височината на офис бюрата е около 72-75 см. Тази височина не е подходяща за първокласници и трябва да се използва в комбинация със стол, с регулируема височина. Идеалното решение е маса с регулируема височина.

BERY 2.png (825 KB)

Бюро BERY 2

Столове за първокласници

Подобно на бюрата, столовете за първокласници, трябва да бъдат съобразени с фигурата и стойката на детето. Изберете стол с достатъчно твърда облегалка и регулируема височина на седалката. Правилната височина на стола е от ключово значение за поддържане на правилната стойка по време на писане и учене. Имайте предвид, че краката на детето трябва да стигат плътно до земята, без кракът да виси във въздуха, за да се сведе до минимум дискомфортът и умората при продължително седене.

217745.png (147 KB)

Детски стол KEDE Q-022

Осветителни лампи за бюра

Важно е мястото за учене да е добре осветено, за да се предотврати прекомерното напрежение на очите и да се насърчи концентрацията. Изберете лампа с достатъчно силна и приятна светлина. Идеална е регулируема светлина, която лесно може да се регулира под правилния ъгъл за четене и писане. Уверете се, че светлината е разположена така, че да не създава нежелани отражения върху учебниците и работните тетрадки.

Рафтове и етажерки за съхранение на учебници и тетрадки

Съхранението на учебници, тетрадки и други необходими вещи е ключово за поддържането на мястото за учене да бъде спретнато и организирано. Изберете етажерка или рафт с просторно място за съхранение. Научете детето да поддържа нещата си организирани и да ги връща на мястото им след всяка употреба. По този начин развивате неговата отговорност и важни организационни умения.

Място за почивка

Мястото за отдих или игра на децата е друг важен елемент, който не бива да се забравя при подреждането на тяхното пространство за учене. След  дълъг ден на учене и концентрация, децата се нуждаят от място за почивка, разпускане и игра. Мястото им за отдих, трябва да бъде един от  елементите, за любимите им игри и забавления, което също е възможност за развитие на креативност и социални умения. Създаването на такова пространство заедно, с мястото за учене, подпомага цялостното им  развитие.

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни