ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 02.05

Свежа и просторна спалня: Знаем ли как

Преминаващата светлина през големите прозорци, топлите цветове и дизайнерските елементи ще ви помогнат да превърнете спалнята в място, изпълнено с енергия. С настъпващата пролет прогонете мрачните настроения, като вдъхнете свежест в спалнята. Ще ви помогнем с няколко гарантирани съвета, благодарение на които спалнята ви ще се освежи. Внимателното взаимно свързване на отделните елементи ще осигури комфорт и необходимия уют

Свежа и просторна спалня: Знаем ли как

Правилно избрана цветова палитра

Фокусирайте се върху естествените цветове, базирани на природата. Топлите земни тонове в комбинация с по-изразени елементи, ще предадат игривост на пространството. Свежото съчетание може да се подсили и от елементи в ярко зелено или жълто. Към пространството в спалнята определено са заложени и класическите цветове, особено бялото или сивото. Естествените цветове на мебелите често се съчетават по цвят и  нюанс на пода.

Не се страхувайте да комбинирате привидно несъчетаеми цветове и нюанси. Те придават стил и динамика на спалнята. Не забравяйте за различните текстури и материали, придържайте се към тях. Популярни са стенните дървени ламперии или гранитогреса, които се поставят зад таблата на леглото, за по-голям ефект и уют.

127014.jpg (128 KB)

Мултифункционални мебели

Мултифункционалните мебели позволяват на вашия интериор да  изглежда просторен. Внимателното взаимно свързване и използване на мебелите ще осигури повече свободно пространство, което ще внесе необходимият комфорт в спалнята. Изберете легла с място за съхранение, за да премахнете рафтовете. Изберете преди всичко мебели на високи крака.

Организирайте пространството в стаята си. В допълнение към леглото с място за съхранение, използвайте и зоната на стената. Големите рафтове предлагат достатъчно място и не пречат на проникването на светлина. Друго хитро решение са табуретките с място за съхранение или нощните шкафчета. По този начин спалнята ви ще бъде напълно организирана и функционална.

129994.jpg (130 KB)

Характеристики вдъхновени от скандинавския стил

Скандинавският стил на жилищата предлага добре обмислени решения за живот в минимализъм. Поради своята практичност и елегантност, този стил е популярен не само в Скандинавия. Хармония и спокойна атмосфера характеризират стила, вдъхновен от скандинавската природа. Важен аспект е естествеността и ефирността, като същевременно се запазва функционалността. Отворените пространства, пълни със светлина, се отличават със свежест, подсилени от вечнозелени растения и свежи цветя.

Добавете приглушени нюанси с по-изразени акценти под формата на метал или други естествени материали. Украсете дървените повърхности на скриновете с растения или елегантни аксесоари. Тапицираното легло застелете с шалте,  кожа или декоративни възглавници.

BG.png (82 KB)

Помислете за детайлите

Не е тайна, че детайлите създават интериора. Включете към спалнята  декоративни елементи под формата на дизайнерски лампи, стенни часовници или модерни картини. Подходящи са също така и вази със сушени пампаси или свежи полски цветя. Потърсете вдъхновение от природата.

decoration in bedroom.jpg (261 KB)

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни