Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

3 + 1 съвета какво решение да вземете при избора на мебели

Изборът на домашно обзавеждане може да бъде стресиращо, когато не живеете сами. Дали вашият партньор ще хареса избраната маса за хранене със столове? Шефовете ще одобрят ли бюрата? В кратка статия ще намерите 3 съвета как да се справите с това решение при  обзавеждането на апартамент.

3 + 1 съвета  какво решение да вземете при избора на мебели

1. Споделете количка

Предайте решението или плащането на някой друг. :-) Най-важната стъпка приключва. Вече сте решили какво да изберете в спалнята и колко рафтове трябва да има гардеробът. Сега всичко, което трябва да направите, е да потвърдите, че вашият партньор харесва вашия избор.

Чрез електронният магазин на Експедо Мебели  можете лесно да споделяте цялото съдържание на кошницата или чрез изпращане на имейл на избрания от вас адрес, както и чрез създаване на връзка, която можете да изпратите, през Messenger или други приложения. И получателят на кошницата може лесно да плати за нея. :-)

2. Със свежа глава ще вземате решения по-лесно.

Просто изберете кошницата, проверете дали размерите на мебелите съвпадат с размерите на вашата стая и се опитайте да не мислите за нито едно от тях в продължение на няколко дни. Със свежа глава ще вземате решения по-лесно.

products.jpg (58 KB)

3. Разходете се из стаите

Разделете съдържанието на вашата количка според отделните стаи и отделете няколко дни, за да вземете решение. В по-кратки периоди от време  ще се чудите и  от умора може да сгрешите, за което по-късно ще съжалявате

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни