Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

3 съвета, как умело да разделите оптически пространството

Визуализацията на пространството и ефектното му разделяне е ключов елемент при проектирането на интериора. Оптически отделеното пространство, може да създаде впечатление за простор и организираност. Благодарение на оптичното разделение, стаята може да се използва за множество функции. Има много начини как да постигнете оптично разделяне на пространството, вижте 3 лесни съвета.

3 съвета, как умело да разделите оптически пространството

Съвет 1: МЕБЕЛИ

Обмисленото разположение на мебелите е ефективен начин за визуално разделяне на пространството. Мебелите могат да служат като естествена бариера между различните функции в една стая. Често използваните стелажи и рафтове създават фин ефект на преграда и разделят пространството на по-малки зони. Идеални за всекидневната, свързана със спалнята. Като цяло ще оцените мебелите като разделител на стаи, в студия и малки апартаменти. Пространството ще бъде оптически разделено с мека мебел, параван или завеса.

213538.jpg (46 KB)

Етажерка Trogir R80 в бял цвят

235014 Nathalie shelf.png (175 KB) Рафт NATHALIE XL с 4 рафта в естествен цвят

Съвет 2: ЦВЕТОВЕ

Един от най-лесните начини за визуално разделяне на пространство е използването на цветове. Цветните стени или различни цветни нюанси ще ви помогнат визуално да увеличите, намалите или разделите пространството. Открийте силата на цветовете.  Например, ако искате да отделите всекидневната от трапезарията в открито пространство, можете да използвате по-тъмен цвят от едната страна и по-светъл от другата страна. Разделянето на стените с различни цветове е много лесно.

small flat - optical division.png (1.26 MB)

Съвет 3: МАТЕРИАЛИ И ТЕКСТУРА

Комбинацията от текстури и материали привлича вниманието и оптически разделя помещението, подобно на използваните цветове. Включвайки различни материали на пода, стените, мебелите или декорациите, вие определяте  пространството в апартамента. Дървеният под с килим в зоната за спане,  плочките или самото дърво в дневната са чудесна идея. Понякога е достатъчно да използвате материали в различни цветове в един и същ стил.

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни