ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 02.05

3+1 съвета как да шумоизолирате стаята: лесно и ефективно

Шумът от улицата или шумните съседи, могат да отровят живота на много собственици на апартаменти. Можете да инвестирате в шумоизолация или в специални акустични панели, но понякога само няколко промени, които правите в дома си, могат да помогнат. В днешната статия имаме няколко хитрини за вас, които ще променят дома ви в уютен и особено тих.

3+1 съвета как да шумоизолирате стаята: лесно и ефективно

1.      Стенни панели

Стенните панели са чудесен декоративен елемент, който ще придаде на интериора оригинален и модерен вид. Панелите изпълняват не само декоративна функция, но и осигуряват перфектна защита на самата стена от повреда, звукоизолират помещението и придават чар на интериора. Можете да избирате между дървени или тапицирани. Съвет за тяхното сглобяване или почистване, можете да намерите в нашата статия.

obrazek2.jpg (159 KB)

Стенни ламелни панели SPRINTY

2.      Килим

По принцип,  текстилът не пропуска звука, при което,  дори килимите могат да помогнат срещу прекомерния шум от съседите, също така и пердетата, различните кувертюри или тапетите.

obrazek3.jpg (310 KB)

Килим  WILY

3.      Библиотека

Дори тази класическа вещ, която имат у дома повечето от нас, може да помогне срещу неприятния шум от околността. Ако напълните библиотеката си с книги, тя ще заглуши повечето звуци. В това число и гардеробът, пълен с дрехи или спално бельо, вграден в стената.

obrazek4.jpg (121 KB)

Етажерка BORITO

4.      Тапицирани мебели

Тапицираните мебели също ще ви служат добре, както вече писахме по-горе, текстилът не пропуска звука. Ако закупите тапициран диван или фотьойл за всекидневната, със сигурност ще ви помогнат и с този проблем.

obrazek5.jpg (132 KB)

Разтегателен диван в П-образна форма  MOLISA

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни