Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

Антре до 800 лв

При създаването на коридор може да бъде лесно, дори и с ограничен бюджет. Обърнете специално внимание на практичната употреба, но и на цялостния външен вид. При избора на мебели голяма роля играят големината на антрето, наличието на прозорец или остъкляването на входната врата. Предлагаме ви няколко доказани съвета как да подредите коридор до 800 лв.

Антре до 800 лв

Комплекти за антре

Най-изгодните варианти са цялостните комплекти за антре, които включват шкаф за обувки, закачалка и огледало или място за съхранение на други необходими неща. Разбира се, отделните елементи могат да се комбинират по отделно. Зависи от вашите изисквания или размера на коридора. За нетипично проектирани коридори, единственият вариант е да изберете отделни мебели.

Популярни са комплектите за антре с шкаф за обувки, които са снабдени с мека седалка за по-удобно обуване. Обикновено можете да избирате от 2 вида комплекти за антре.

Първият вариант е комплект от една част. Комплектът обикновено включва гардероб, шкаф за обувки, огледало и закачалки за окачване, като всичко е произведено с една плоскост в един цвят. Това предложение създава едно цяло. Не е възможно да се определи индивидуалната височина на огледалото или закачалката, което може да бъде малък недостатък.

picture 1.jpg (26 KB)

Вторият вариант са  комплектите за антре, които се състоят поне от две части. Долната част, се състои от шкаф за обувки и малък шкаф, плюс горната част, която се състои от огледало и закачалка. Предимството на този вариант е възможността за регулиране на височината на огледалото със закачалката. Тук само от вас зависи на каква височина ще пробиете горната част при монтажа.

 

picture 2.jpg (29 KB)

За малкия коридор

Дори един малък коридор може да бъде практичен и представителен едновременно. Ключът към успеха е правилното планиране. Не препълвайте малкото пространство с мебели. Ярките цветове и огледалата, от друга страна, оптически увеличават пространството.

При затворени помещения препоръчваме да изберете светли цветове, в идеалния случай чисто бяло или приятни тонове в сиво, розово или кремаво. Важен елемент е светлината. Когато обзавеждате жилището, се уверете, че има достатъчно естествена светлина, която да  проникне през стъклената входна врата. Това обикновено не е възможно при панелните жилища, поради което е необходимо да изберете качествено осветление. Най-подходящи са луничките или плафонните лампи, прикрепени към тавана. Обикновено се препоръчва използването на мека бяла светлина (2700 - 3000K).

При малък коридор изберете мебел, която да адаптирате към пространството. В антрето можете да поставите само шкаф за обувки, огледало и закачалка, независимо дали е права или висяща.

Ако вратата от антрето води към друга стая, прибегнете към плъзгаща се врата, която спестява място. Антрето трябва да е уютно и просторно. Не го препълвайте с ненужни неща и не използвайте твърде наситени цветове.

Място за аксесоари

Аксесоарите за коридора могат да бъдат разделени на естетични и практични. По-лесно можете да се справите без естетиката, но тя ще внесе емоционална топлина в дома ви. Вази със сухи цветя, свещи или картини са неизменна част при повечето коридори. Конзолните маси също красят редица антрета. Те елегантно допълват пространството и се превръщат в декорация с вкус.

Практични елементи са предимно закачалките, пейките или рафтовете с различни форми и цветове. Опитайте се да адаптирате аксесоарите към цялостния стил на антрето. Можете дори да прибавите малки елементи под формата на вази или рамки в по-ярки цветове.

 

Антре до 800 лв: Вдъхновение № 1

picture 3.jpg (34 KB)

Антре до 800 лв: Вдъхновение № 2

picture 4.jpg (49 KB)

Антре до 800 лв: Вдъхновение № 3

picture 5.jpg (58 KB)

 

 

 

 

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни