Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

Безгрижно пазаруване – това е смисълът на пазаруването на мебели от Expedo

Jana Budinská
5.12.2023

От уюта на вашия дом, можете да закупите мебели от нас бързо, лесно и без притеснения. Предлагаме цялостно решение от доставката, връщането, монтажа на мебели, до извозването и взимането на старите Ви мебели. Намалете притесненията си, свързани с покупката на мебели и оставете всичко на нас!

Безгрижно пазаруване – това е смисълът на пазаруването на мебели от Expedo

Успехът в сферата на продажбите на мебели, зависи не само от качеството на предлаганите мебели, наличността, цената и транспорта, но и от това, как можем да изпълним нуждите и очакванията на клиентите си. Искаме да предоставим изключително стойностно обслужване на нашите клиенти, за да могат не само да закупят мебели от нас, ние ще ги доставим, ще ги качим до апартамента или желаната стая, ще ги сглобим, но също така и ще извозим старите мебели. Вече можете да използвате нашите нови комплексни услуги за най-продаваните ни категории, за Дивани и Боксспринг легла.

Запознайте се с комплексните услуги, които предлагаме за продажба онлайн мебели:

1.     Доставка

Ние не използваме чужди превозвачи, доставяме стоките до вас със собствени автомобили, с наши шофьори. Те ще осигурят сигурна и надеждна доставка на вашите мебели директно до дома ви. Винаги ще сте спокойни и сигурни, че стоките ще пристигнат неповредени и навреме.

2.     Качване на мебели до етаж

Нека ние се погрижим за тежката работа. Нашият професионален екип ще осигури качването на мебелите във Вашата къща или апартамент. Независимо дали живеете на приземен или 10-ти етажен блок, не е нужно да се притеснявате за вдигане на тежките кашони, ние можем да доставим Вашите мебели до всеки етаж.

3.     Монтаж на мебели

Монтажът на мебели е важна услуга за клиенти, които са закупили мебели, но не желаят да се занимават с монтаж или не могат да си ги сглобят сами. Предлагаме монтаж на мебели Дивани и Боксспринг легла. Стоката ще бъде сглобена за Вас от нашите работници, които ще Ви доставят мебелите. Благодарение на техния опит, ще сте сигурни, че мебелите са сглобени правилно и са безопасни за използване. След завършване на монтажа на мебелите, ние ще организираме и премахването на целия опаковъчен материал. Вашият апартамент или къща ще бъдат чисти и подредени след монтажа.

4.     Извозване на стари мебели

Предлагаме Ви удобно и безпроблемно решение да се отървете от старата си мебел, когато се сдобиете с нова. Предлагаме извозване на стари мебели за Дивани и Боксспринг легла. Стоката ще бъде демонтирана и изнесена от нашите работници, които ще Ви доставят новите мебели. Когато боравим с мебелите, обръщаме внимание на безопасността, за да избегнем нежелана повреда на Вашия дом или имущество. Ние ще се погрижим За Вашите стари мебели, за тяхното безопасно и екологично извозване. Ние ще сме отговорни за изхвърлянето на мебелите, което включва рециклиране и правилно изхвърляне, за да се сведе до минимум въздействието върху околната среда.

furniture installation.png (955 KB)

 

Предимства при пазаруването на мебели от Expedo

1.     Безгрижно пазаруване

Насладете се на процеса на пазаруване, без да се притеснявате за доставка, качване, монтаж и извозване на стари мебели. Всички важни услуги, свързани с продажбата на мебели, можете да намерите при нас на едно място!

2.     Спестяване на време

Ние ще ви спестим времето, което ще трябва да отделите, за самостоятелно качване, монтаж и извозването на стари мебели.

3.     Професионално обслужване

Нашите служители са опитни и се грижат всичко да бъде извършено коректно, качествено и безопасно.

4.     Без притеснения относно извозването

Не е нужно да се притеснявате какво да правите със старите си мебели. Не трябва да се грижите за тяхното премахване, изхвърляне или рециклиране. Извозването на старите мебели е част от Вашия процес при покупка, което означава, че не е необходимо да търсите допълнителни услуги. Ние ще организираме всичко за Вас.

happy shopping.png (1.56 MB)

Нашата фирма е специализирана в предоставянето на комплексно обслужване на клиентите, които купуват мебели. Ние се стремим да направим целия процес от закупуването на мебели до използването им,  максимално лесен и безгрижен.

Опитайте нашите услуги и ще бъдете ентусиазирани да пазарувате онлайн мебели!

 

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни