ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 02.05

Как да изберем подходящият подарък за всеки член от семейството

Пазаруването на коледни подаръци трябва да бъде забавно и приятно за всички. Коледа е време на радост, мир, благополучие и любов. Предлагаме ви практични съвети как удобно да изберете коледни подаръци за цялото семейство и да спестите време и стрес, свързани с пазаруването за Бъдни вечер.

Как да изберем подходящият подарък за всеки член от семейството

Зарадвайте любимите си хора с подарък, с който ще им доставите удоволствие

Ето няколко съвета как да изберете правилния коледен подарък за всеки член от семейството:

1.     Подарък за мама

218038.png (1.03 MB)

Трапезна маса DUSTY

Тази практична и модерна маса за хранене ще оцени всяка майка. Трапезната маса DUSTY е изработена от висококачествен ламинат в комбинация с метал. Черните метални крака осигуряват необходимата стабилност и здравина. Голямо предимство е възможността за избор от няколко цвята и размер на работния плот. Благодарение на своя дизайн, масата ще се отличава във всяка кухня или трапезария.

2.     Подарък за татко

231988.png (156 KB)

Фотьойл SAKO

Подарете на татко заслужена почивка в удобно и елегантно кресло SAKO. Формата и висококачествената тапицерия, гарантират максимален комфорт по време на почивка. Материята е приятна, мека на допир и много лесна за поддръжка. Краката от масивно дърво осигуряват здравина и стабилност. Можете да избирате от няколко цветове. Предимство е възможността за закупуване на табуретка в същата тапицерия.

3.     Подарък за най-малките

218491.png (1.38 MB)

Детска палатка TEEPEE

Всяко малко дете ще хареса палатката. Тя предоставя на децата творческо пространство за игра, въображение и място за идеалното скривалище. Можете да изберете от няколко цветни комбинации, така че лесно да се впише във всяка детска стая. Естествените материали, 100% памук и борова дървесина, гарантират безопасността. Леката конструкция ще ви позволи лесно да преместите палатката в друга стая или в градината. Прозорецът с щори, затварящият се вход, меката възглавница и 3-те възглавници, ще създадат перфектното и уютно пространство за игра.

4.     Подарък за тийнейджъра

214482.png (171 KB)

Компютърна игрална маса CODE X

Всеки тийнейджър мечтае за перфектен кът, за игра. Компютърната маса CODE X е висококачествена и удобна  за игри. Металните крака осигуряват стабилност. Предимство е регулируемата височина,  с просторно място за монитор, игрална мишка и клавиатура. Можете да избирате между два цвята, с възможност за закупуване на LED осветление или USB хъб. С LED осветление, можете да избирате от шестнадесет различни цвята и в същото време да променяте интензитета им, което подобрява атмосферата на играта.

5.     Подарък за баба и дядо

150312I.png (546 KB)

Матрак от пяна BILL + възглавница БЕЗПЛАТНО

За възрастните хора качественият сън е много важен, който дунапреновият матрак BILL ще им осигури. Този матрак принадлежи към двулицевите матраци с пяна. Изработен е от пяна Flexifoam, която се характеризира със стабилност на формата, пропускане на въздух и дълъг живот. Матракът е достатъчно твърд, характеризира се с твърдост H4 и има 7-зонов профил с масажен профил под формата на 3D RAINBOW технология. Повърхността на матрака е защитена от антиалергичен калъф, който е  от висококачествен и издръжлив микрофибър. Калъфът е с цип и е подходящ за пране до 95 °C. Матракът е с височина 16 см, включително калъфа, и е подходящ и за страдащи от алергии.

Пазарувайте коледни подаръци за всички членове на семейството, лесно от комфорта на Вашия дом!

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни