Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

Коледни подаръци за деца

Alexandra Doskočilová
24.11.2022

Ако все още се чудите какви подаръци да подарите на децата си тази година, то днешната статия е точно за вас. В нея ще ви покажем новите ни артикули, които ще се впишат  идеално под коледната елха.  Детски легла, столове, маси и различни декорации, вярваме, че ще изберете от нас.

Коледни подаръци за деца

Лампа MIXI

1. Лампа MIXI

Модерната лампа в минималистичен стил,  ще послужи като осветление за детската стая. Височината й е 80 сантиметра, при което вашите деца ще имат един сладък партньор, за дългите зимни вечери. Захранването е решено стандартно от мрежата, чрез голям дълъг кабел. Благодарение на LED светлините вътре, лампата не се нагрява и по този начин предотвратява всякакви инциденти.

2. Детска палатка TEEPEE

Идеално ще послужи като подслон и място за игра на вашите деца. При изработката й са използвани естествени материали, 100% памук и борова дървесина, което гарантира безопасност за здравето. Палатката е здрава и компактна. Прозорец с щори, затварящ се вход, мека възглавница и 3 възглавници, създават уютното пространство. Памучната калъфка се препоръчва да се пере при  30 °C и да се глади на ниска температура.

Obrázek2.jpg (75 KB)

Детска палатка TEEPEE

3. Детски стол HOLLAND

Ако вече имате дете в предучилищна възраст, вероятно ще се забавите с избора на оборудване за стая на ученик. Детското столче, предлага изключителен комфорт, петте гумени колела гарантират тихо и нежно движение по подовата настилка. Изразената извивка на облегалката подпомага правилната стойка, особено в лумбалната област. Този стол ще бъде правилното решение за вашето дете в предучилищна възраст.

Obrázek3.png (173 KB)

Детски стол HOLLAND

 4. Кутия за съхранение BONTOM

Модерната кутия за съхранение в пастелни цветове, която е допълнена с декоративни помпони, ще се превърне не само в практично, но и в декоративно допълнение към вашия дом. Кутията за съхранение е изработена от картон и тапицирана с издръжлив полипропиленов плат.

Obrázek4.png (89 KB)

Кутия за съхранение BONTOM

5. Детски фотьойл COMFY

Детски стол на дървени крака, които придават на стола стабилност и здравина. Фотьойлът е  капитониран с тапицерия изработена от полиестер, което я прави лесна за поддръжка и модерна. С неутралния си цвят ще пасне във всяка детска стая.

Obrázek5.jpg (7 KB)

Детски фотьойл COMFY

6. Детска козметична маса LISE

Уникален дизайн и модерна визия. Тази козметична маса, със сигурност ще бъде оценена най-много от малките дами. Масата включва огледало, както и чекмедже, което служи за съхранение на козметика за момичета или фиби за коса. Високите крака от масивно дърво добавят стабилност и здравина.

Obrázek6.png (789 KB)Детска козметична маса LISE

7. Шалте JANE

Практично и удобно. Ще бъде подходящо, както за детската стая, така и за всекидневната, като зарадвате с него, не само децата си.

Obrázek7.png (718 KB)

 

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни