Безумни отстъпки 50% на ВСИЧКО + допълнително ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 23.4.

Нови услуги - монтаж и извозване на стари мебели

Фирма Експедо въвежда нови услуги на пазара - монтаж и извозване на стари мебели, които ще бъдат преди всичко  оценени от клиентите, които искат удобно, бързо и безгрижно пазаруване.

Нови услуги  - монтаж и извозване на стари мебели

Нашата цел е да бъдем по-добри и да предоставяме превъзходни услуги на своите клиенти. Ние не само доставяме продуктите си бързо с нашите червени камиони, но и доставяме мебелите в желаното помещение, а сега и сглобяваме и извозваме старите ненужни мебели. Можем да се заемем и с изхвърлянето и рециклирането на старите мебели.

Нашите нови услуги вече можете да използвате в категорията най-продаваните Дивани и Боксспринг легла.

1.     Монтаж на мебели

Предлагаме монтаж на дивани, канапета и боксспринг легла. Стоката ще бъде сглобена за вас от наши работници, които ще ви доставят мебелите. Цената на монтажа е 40 лв за мебел. В цената на тази услуга е включено и извозването на целия опаковъчен материал.

Начин, как да изберете желаната услуга:

1. Разберете, дали предлагаме монтаж за избрания от вас продукт. Продуктите, за които е възможен монтаж, са маркирани с тъмно жълт етикет "ВЪЗМОЖНОСТ ЗА МОНТАЖ". След това поставете продукта в кошницата.

cглобяване на мебели 1.png (558 KB)

2. След като поставите продукта в кошницата, изберете монтаж на мебели. Можете да видите цената при избор на услуга. След това щракнете върху иконата "ПРОДЪЛЖИ КЪМ КОЛИЧКАТА".

cглобяване на мебели 2.png (351 KB)

3. Вече сте директно в кошницата, където има преглед на избраните от вас продукти и услуги, включително цени. След като проверите, изберете иконата "КЪМ КАСАТА" и завършете поръчката по стандартната процедура. Потвърждаваме приемането на поръчката автоматично по имейл.

cглобяване на мебели 3.png (172 KB)

2.     Извозване на стари мебели

Предлагаме извозване на стари мебели на дивани, канапета и боксспринг легла. се заплаща само на бройка, т.е. доставяме новото легло и извозваме старото. Вашите стари мебели ще бъдат демонтирани и изнесени от наши работници, които ще ви донесат новите мебели. Цената за извозване на една мебел е 40 лв.

Процедурата за избор на тази услуга е същата като при монтажа:

1. Разберете, дали предлагаме извозване на стари мебели, за избрания от Вас продукт. Продуктите, за които е възможно извозване на стари мебели са маркирани с тъмно жълт етикет "ИЗВОЗВАНЕ НА СТАРИ МЕБЕЛИ". След това поставете продукта в кошницата.

на стари мебели 1.png (512 KB)2. След поставяне на продукта в кошницата, изберете извозване на стари мебели. Можете да видите цената, при избор на услуга. След това щракнете върху иконата "ПРОДЪЛЖИ КЪМ КОЛИЧКАТА".

на стари мебели 2.png (345 KB)

3. Вече сте директно в кошницата, където има преглед на избраните от вас продукти и услуги, включително цени. След като проверите, изберете иконата "КЪМ КАСАТА" и завършете поръчката по стандартната процедура. Потвърждаваме приемането на поръчката автоматично по имейл.

на стари мебели 3.png (171 KB)

СЪВЕТ: Не забравяйте към монтаж и извозване на стари мебели, да изберете нашата услуга за връщане. Ще доставим стоките до желания етаж и помещение. Използвайки цялостните услуги, които включват доставка, връщане, монтаж и извозване на стари мебели, Вие ще спестите време и усилия. Пазаруването на мебели ще бъде лесно и безгрижно за вас.

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни